Åh..

Nyduschad, nya rena goa lakan som luktar sköljmedel så man nästan får ont i näsan. Somnar man gött då eller? Kaaaan jag lova er. Har precis borstat tänderna också, är det bara jag som ALLTID då menar jag alltid måste snyta sig efteråt? Jag får jämt tjugo kilo snor i min näsa när jag borstat tänderna. Fattar inte vart det kommer ifrån, bara sådär.
Nää, nu ska jag bädda min goa säng och sen pussa på erik lite tills han somnar, sen blir det film!
Sov gött.


Min och eriks son förövrigt. Hur fan kan den bli så jävla ful? Usch. Får jag dig som barn vill jag inte ha dig. Hemskt men sant. Liksom, vem fan vill ha en liten unge med underbett som ser ut som en gammal snuskig farbror?
Inte jag.

A moment like this

Jag älskar er. Det är ju helt fantastiskt. Att ni går in på min blogg fast jag inte uppdaterat på mega länge. Fortfarande lika många läsare. Känns gött niiii. Jo, tänkte dela med mig lite kärlek.


Sjukt bra låt, och ännu sjukt bättre text. Och den blir ännu sjukt bättre när Isabella sjunger den.. Jag höll verkligen på att dö igår när hon sjöng den och marcus spela piano till. Värsta stunden, gud bella, gud bella du är helt otrolig. Tänk att du är min vän, min fina vän. Jag är stolt.

Erik vill att jag skall skriva en lång blogg kom han och sa nu, och att han hade rakat pungen ville han med att jag skulle skriva. Fast sen ångra han sig, synd för'n.. Skämms du nu gubben?
I morgon är det Onsdag. Onsdag onsdag, då skall jag ringa runt till tusen jobb. Kommer bli... hm, roligt? Nja, pinsamt och jobbigt och.. bra. Hoppas någon nappar på mig. Och inte nog med det, den bästa tjejen i mitt liv kommer hit. Emelie, såklart. Får se vad vi hittar på.. Blir väl att ligga i sängen och svettas och tjöta skit om allt och alla. Är vi ganska bra på.. Nää skämt osido. Börjar få lite ont i arslet nu av denna barstol jag sitter på, så ska hoppa runt en sväng i lägenheten nu. Åh min fina lägenhet. Nu luktar det sköljmedel överallt, hur underbart e inte det då elleeee?

Min fina suddiga älskling.

Tisdag

Hej och god eftermiddag och hej!

Ibland blir det såhär, bloggen får ligga och söva lite medans man gör annat eller bara inte känner för att skriva något. Men iaf vad har hänt? Vet ni, vet jag? Minnet e kort. Men eriks föräldrar och hans syster var här i helgen! Kanon mysigt. Sen hade vi lite kalas för mig och min bror osv osv. Martina har sovit här en natt med. Ja, det var allt jag kunde komma på. Eller nej, men jag orkar inte tänka och nu plingar min lilla matklocka! Måste ta ut maten ur ugnen så den inte blir bränd! Men nu e jag tillbakaaaa ;)

Puss å så.


Hoho

Nej jag har inte dött. Jag är tillbaka på måndag!

Im yours

Hej

Jag e bakis. Jag vill dö idag. Ligger i sängen med emelie och sover. Jag pratar i sömnen nu.

Jag ger mig inte.


Okej. Andra gången han är med. Men är man bra så är man. Liksom lyssnar ni inte, är nin faktiskt rätt knepiga. För jag ryser. Över hela jävla kroppen. Jag älskar dig, haha ååååååååh. Gunk. Du e bra.

What what in the but

Sådär då. Då var hoppet & skuttet avklarat. Jag och emelie gick till det ända stället i grästorp som jag kan med att växlar pengar hos, BG. Vi växla 150 kr. I mynt.
 - "har du gjort sönder din gris nu linnda?" Sa lille jan. Och ja, eller nej men nästan. Slitit upp alla pengar (nästan) som fanns i våran lilla flaska. Lite sånt där man måste göra dagen innan lön. Vi köpte lite öl på systemet. Gud så smarr. Och gud så mkt jag hatar att köpa på systemet. Första gången jag va dör, dog jag, nästan.
Hon i kassan - Legg tack
(Jag tar fram mitt legg fort som tusan och visar)
- Nemen! (säger hon högt) Du har ju fyllt 20 nyss!! Grattis. (det va smockat med folk där inne.
Och den andra kassörskan, nemen grattis!! Första gången du köper nu då?
Jag, - Ja jo hehe, men skynda lite.. Hehe 24 kung.
lite smått pinsamt sådär. Ingen där inne kolla på mig eller så, nej nej. Kände mig som 5 år.
Iaf, nu ska jag kläcka andra ölen sådär på onsdagskvällen! Låter najs va? Är man arbetsöls så är alla dagar lördag & fredagar. Det vet ni va?


Hopp skutt

OKEJ. Nu får någon förklara för mig vad som händer. Jag är typ helt hoppig, kan inte sitta still på arlset i en sekund. Och jag är glad. MTV på högsta volym, hoppar i golvet så jag stör Jens här under, och springer fram och tillbaka så putte jagar mig och skäller, blir varm, öppnar fönstret, dricker vatten, äter godis.
Jan, har du lagt något i mitt godis jag köpte på BG igår? Eller varför e jag så Pigg. Jag vet inte, vet ni?
Känns iaf underbart, och jobbigt. Jag blir svettig!
Emelie kommer snart. Nu ska jag skutta vidare.. Skutt skutt skutt skutt....

 pöss

Onsdag

God middag.
Känns som en bra dag idag, solen skiner ju och allt. Och jag känner mig, glad.. GLAD. Bortsett från en miljon tankar, men dom tänker jag putta undan idag, till något litet utrymme i hjärnan så jag inte märker av dom. Bra va? Annars då, Emelie va här igår!! Hon kom hit efter sin träning och fick mat direkt. Fullkorns bandspaghetti, kyckling i rödvins sås, brocoli  och beanersås. Jag e snäll ibland. Nä, ska försöka få tag i fröken emelie nu..
Vi hörs.


18:35


* Damma överallt
* Städa toaletten samt duschen
* Boka tvätt-tid
* Rensa i garderoberna och gå ner med det jag inte ska ha till källaren.
* Ut & gå!!!!
* VA GLAD.

Inte jätte illa. Gjort tre saker hittils. Och dagen e inte slut än.. Som tur va fanns det ingen tvätt-tid idag, men... På torsdag, kl 07:00, gunk!! Jaja, har tid tills kl 17 på eftermiddagen så hinner nog tvätta upp allt. Finns verkligen tusen plagg och handdukar att tvätta. Intressant va? :)))
Nu kom erik hem, pussas lite nu då.

(Sofia som skrev på kommentar, skriv din blogg eller nått så jag kan svara!)



16:41



Dags för att göra något så roligt som att gå ner och kika om det finns någon tvätt-tid.
Hoppas det inte finns någon, för jag orkar inte tvätta. Och hoppas att det finns någon för jag har typ inga rena kläder. Åh.
Later

14:38

Ånej, måndagsångesten från igår över gick till höstdepp idag... Det är fan inte roligt. Ni vet, när folk frågar vad det är med en och varför man är så deppig men man inte kan komma på varför man är det. Fast egentligen vet jag väl varför. Men jag berättar inte för det är hemligt för hela världen!
(nej! jag har inte vart otrogen om ni tror det, aldrig!)

Nu ska jag steka ägg.
Men först.. Vill ni ha ett gratis presentkort på Kicks? Registrera dig och få ett hem i brevlådan!

 

Tisdag

Nå. Vad tror ni? Har jag gjort något av det jag skrev igår än?
Nope. Dags att börja kanske..
Ciao


01:31

Varför går jag aldrig och lägger mig? Jag är mega trött och sitter här i mörkret i soffan och gör inget. Zappar runt på tv:n, helt onödigt. Ska gå och borsta gaddarna nu och sen hoppa ner i sängen brevid erik.
I morgon ska ska SKA jag göra det här. Tror självklart inte att jag kommer göra allt, men det återstår ju att se.

* Skura golvet!
* Damma överallt
* Städa toaletten samt duschen
* Boka tvätt-tid
* Rensa i garderoberna och gå ner med det jag inte ska ha till källaren.
* Ut & gå!!!!
* VA GLAD.

Nå, va tror ni? Kommer jag göra allt detta? Tror jag inte, jag gör aldrig det jag bestämmer att jag ska göra. Blir så trött på mig själv.. Så bara för det SKA jag göra det jag skrev ovan. Va fan, 7 saker ska jag väl kunna åstakomma under en hel fucking dag? Jawhol.

Nä, sängen nu. Min kudde ska bli go att borra ner huvudet i, och duntäcket ska bli skönt att dra över huvudet.

Sätta igång att leva eller sätta igång att dö....?


22:14

Mens är så fruktansvärt tråkigt. Och jobbigt. Jag e sugen på alla godheter som finns. Chips och kakor, (gillar inte kakor så mkt i vanliga fall) god mat, godis, choklad, glass and so on..  Allt fett ni kan tänka er. Och det enda vi hade hemma va solrosfrön, torra jävla frön. Hjälpte inte mitt sug ett dugg. Typiskt va? Har lite frysta blåbär i frysen, kanske ska ta fram dom och knapra på? Pust.. Jag vill ha fett. FETT.


19:33


Jag behöver inte säga något va?

Åh.

Dags att städa.. Fy fan säger jag! Jag orkar inte.
Jag kommer inte vara glad idag. Städa är det tråkigaste som finns.
Hörs senare när jag e svettig-dammig-trött-sur!
Adjöken ajö

14:11

Jag vet inte vem jag är, alls. Vad jag känner, vad jag vill, ingenting. Jag vet ingenting om mig själv. Jag försöker tycka något, men det går inte. Lättare att tycka som alla andra, då behöver man inte tänka efter själv.
Men jag vill kunna tänka och tycka själv. Det går bara inte. Jag trivs inte med mig själv, det kanske är därför? Så svårt kan det ju inte va. Jag är ett Det. Jag är ingenting. Jag vill vara Linnda.
Hur fan lär man känna sig själv?


13:57


Noboy knows.....

Monday

En riktigt bakis helg.
Iaf, Isabella kom hit i lördags och klippte min mor, sen åkte hon på bio och kom tillbaka efter. Skönt att prata och umgås med dig igen. Vi drack fint rött vin från barcelona och lyssna på bra musik och prata om massvis. Kl va halv fem på morgonen när erik körde hem henne. Va en bra kväll.. Igår va jag med martina och lisa, färga hår och satte i löshår och sånt trams.
Och nu är det Måndag igen, och jag känner ångesten börja komma krypande.. Jag hatar Måndagar, jag hatar tisdagar, onsdagar, torsdagar och söndagar.  Alla dagar borde va lördagar utom fredagar.
Nu är det väl dags att ta tag i städningen här hemma, ser ut som vi haft 20 uteliggare här hemma under helgen. Men det är bara jag, erik, martina, lisa och bella som vart här. Vart kommer all skit ifrån? Hur kan det bli så stökigt? Efter varje gång jag städat säger jag till mig själv att nu ska jag se till ha det städat och fint. Vipps en dag senare ser det ut som jag vet inte vad.

Du finns i min kropp
Du är som blod för mig

Bakis?

Vet inte om jag är bakis. Jag tror så.. Men är mest trött & seg.
Ligger just nu i sängen och skrattar. Min älskade Lilla Lisa är på ICA nu. Och jag bad henne köpa med Flensost till mig. Haha, och hon fråga dom på ICA om dom hade flensost, men nej det hade dom inte! Haha. Oj vad arg Lisa kommer bli på mig nu när jag berättar vad det är. Men det är det värt. Nu knacka det på dörren.
Det va Lisa. OJ

Mjau

Yes yes. Kvällen har vart bra. Lisa har vart här och vi har lyssnat på skön musik osv.. Jag fick även nytt smink av en snäll granne! Två as fina rouge, och ett fint puder och lite smått. Det är bra att ha bra grannar ibland.
Godnatt!
Puss

bira bärs

Lindas blogg, fast just för tillfället är det Lisa som skriver.
idag har det nog varit bästa dagen på länge, just nu sitter jag hos min bästaste linda och lyssnar på min favo Baby Bash featuring Sean Kingston - What Is It. bästa dans låten den ska vi digga hårt sen. Sitter hos linda och dricker öl, men inget ovanligt antar jag, är väl det linda brukar skiva här. Nu kom erik och var social för första gången i kväll det första han gjorde var att knäcka mina fötter GUD vad snällt. i morgon bär det av till gbg med camilla baby glad att vi börjat ungås igen. nu orkar jag inte skriva mer ska dricka upp sen ska vi dansa hela netten lång.

älskar Linda Linda Lind Petterson / L

Fredag!

Nu är det äntligen helg. Fast jag typ går hemma varje dag så känns det tusen gånger bättre när det är helg! Ska gå till ica strax och köpa hårfärg, ska bli skönt att få bort den minnimala utväxten jag har. Utväxt är så fruktansvärt fult, 1 cm som 20 cm.
Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Blir nog dricka nått smarrigt iaf..
Ica nu, heeeeeeeeey

Brrr..

Sitter i soffan och fryser och känner mig jävligt fet. Ska gå ut med putte sen ska jag gosa ner mig i sängen och kika på en film innan jag somnar!
Fredag i morgon! Veckorna går så fort. Ska bli skönt att få umgås med älsklingen hela helgen. Du är verkligen det bästa jag vet, fast du är jävligt svartsjuk och dum i huvudet ibland så älskar jag dig otroligt, och kommer alltid göra.
Sådär, då va jag lite puttinutti med. Nä, promenix med putte nu. Vet en hund som kommer springa runt i cirklar när han hör min röst säga:
- Är det nån som villl gå uuuut?!

Torsdag

Tja tja hej hej tjena tjena!
Idag har jag vart barnvakt åt min urgullig och söta och snälla lilla kusin Molly! Hon är ett år. Och är den snällaste ett-åringen jag känner! (& Majken) Inte en sur min på hela långa dagen, bara skratta och gosa. Så söt. Idag ville jag ha barn. Gick galant. Passade även mitt lilla busfrö simon, också min kusin. Han är 7 år, snart och han va lite jobbigare, men jag ack så jag älskar honom. Tur jag känner dom så bra så jag kan säga till Simon på skarpen. Men det hjälpte ju inte! Haha.
 "Jag ska säga till mamma att du vär världens sämsta barnvakt!"
- Ja gör det gubben... Pust
"Ska jag spränga hela huset med min granat jag har i fickan?"
- Mm gör det...
"Jag är mätt, (efter en köttbulle) Jag ska gå ut och cykla nu och ta med mina bullar. För du bestämmer inte över mig!"

Typ så hela dagen till och från, men han e go endå min lilla plutt.
Sen kom även Pernilla och Malin hem när dom slutat skolan. Mina andra två små kusiner. Eller små och små dom är tånåringar nu! Bästa kusinerna man kan ha. Älskar er.

Har vart en bra dag! Och nu ska jag och erik åka bort till mami och käka och kolla på idol.
Ha en bra kväll!

00:53

emeli / säger:
ska sola nu ,.

Detta säger Emelie till mig nu på Msn kl 00:52. Men alla är ju inte riktigt friska i huvudet!
Älskar dig endå ;) Jävla mupp.

(hon har solarium hemma så ni inte tror hon åker till stan och flänger runt nu för att sola, men hon e knäpp endå!)


Rent ut sagt

Det är ju konstigt. Hur allt kan vända på en jävla sekund. Bara sådär, när inget har hänt! Alla jobbiga tankar bombadera mitt huvud, på en och samma gång. Jag orkar inte. Jag vill inte. Måste vända kötthelvetet nu, lagar mat. Klart var det brännt på ena sidan!!! Gud så passande!
Vill bara ta en stor jävla spade och gräva ett hål i marken och gömma mig ett par timmar. Vore för jävla gött.
Ursäkta för mitt inlägg men ibland (ofta) måste man avregageera sig. och jag gör det här, ist för på någon av mina kära. Bloggen är ockås min kära. Men den har inget hjärta eller inga känslor, så mycket bättre här. Visst?
Får ge mig själv några käftsmällar nu och ta mig i kragen och skluta vara en sån jävla puzzy! För ingen jävel vill ju må dåligt, visst? Inte jag iaf. Nu ska jag gå och försöka bli glaaaaaad.

*Trallar i väg sjungnades och spelandes på ett munspel*


ha!

Kolla!

Jag verkligen dör. Detta är den sötaste lille flickan jag någonsin sett!
Ni måste kolla.

Visst kan man inte sluta le? Kolla på denna om du är ledsen, jag lovar dig att du ler.


Denna killen är ju helt jävla otrolig!


6 år!!!!!!!

Hugger i sten

Okej, idag har jag gjort lite saker iaf ist för att enbart sitta här. Har duschat putte och fönat och borstat honom, behövdes. Eller vad säger du Lisa?
Diskat har jag också gjort. Ne sen har jag inte gjort så mycket mer. Skulle behöva rensa ut garderober och lägga ner massa jackor och skor i källaren. Det är överfullt i garderoben och sko hyllan. Pust.. Sånt man aldrig orkar göra. Och när man bara går hemma på dagarna så tror folk att man ska städa och skura och tvätta och rensa här och där, men man orkar inte! Man blir trött och seg och har ingen lust eller ork till sånt. Kalla mig lat eller vad ni vill, men gå själv hemma i evigheter och försök få jobb när man bara får nej hela tiden, man blir inte s motiverad till så mycket annat.
Men jag städar, det gör jag. Självklart. Och tvätta och rensar här och där med. Men inte 24/7 som en del små skitar tror.
Så nu fick jag det sagt. Skönt.

Idag skall jag umgås med Lisa & Martina. Som dom andra dagarna i veckan. Blir kolla idol och tjöta skit.
Helg snart. Vad ska jag göra då?

Fucking onsdag

Dåliga sovrutiner, jag gillar det inte.Lägga sig kl 3 halv fyra och sedan gå upp runt 12, 1 fast man ställt kl på tio så går man ju endå inte upp då, för man e för trött. Åh. Nu sitter jag i soffan helt kanon sliten. Känner mig verkligen inte fräsch någonstans. Trött och seg är kroppen. Och huden likaså. Idag blir nog en trist dag... Vädret ute ser grått och svart ut. Men om allt bara ser grått och svart ut så kan det väl bara bli bättre, visst? Pust....
Idag, blir väl att plocka undan lite, som vanligt. Och sitta vid datorn, som vanligt. Och deppa för allt e tråkigt, som vanligt.!!!!
Åh åh dåliga depp höst dag.
Igår va iaf Lisa och Martina här och kolla på Idol med mig, Bella va med.
Nu ska jag ta på mig och gå ut med putte i det grå.

our time is short

Man mår så mycket bättre av att komma ut. Bara gå utanför dörren och gå en sväng. Andas in den kalla luften i lungorna och kolla på alla människor och undra vart dom är påväg, hur dom mår osv osv.. Bara gå och tänka, på ingenting. Jag var ute förut en sväng och gick, det var skönt. Mådde bättre efter, kännde mig liksom mer glad på något sätt. Som om jag släpp en liten liten sten. Mår man bättre av att bara vara ute? Jag tror det. Man mår ju inte direkt så himla bra av att sitta inne 24/7 och glo på en data skärm och lyssna på Jason mraz - im yours i tio timmar och få nej från alla jobb man söker. Då känner man sig inte sådär riktigt uppe på topp direkt. Men man får inte ge upp. Aldrig någonsin. Som med jobb, fast jag får 300000 nej så skall jag inte sluta söka. Någon stans finns ju det ett jobb till mig. Så är det med allt, man skall inte ge upp bara för man får ett nej eller får en motgång. Då är det bättre att kämpa på.. Man kan ju inte komma längre ner än vad man är just då, känns det.. Fast vägen upp mot toppen är svår, så kommer man bli så stolt och glad sen, när man väl klarat det. Vad det nu är man klarar.. Bara man inte slutar kämpar, så går allt. Nästan allt. Well, livet är hårt, men livet är också en gåva.Glöm inte det....

Sånt här kan hända när man har mycket tankar i huvudet som man inte vet vart man skall göra av. Så nu skrev jag bara, min hjärna drog ner orden till mina fingrar och tankar blev till ord. Det är skönt att bara skriva ibland.. Väldigt ofta. Jämt.
En befrielse, hjärtat och huvudet känns så mycket lättare och bekymmren känns som bortblåsta för några sekunder.

IAF,det som jag tänkte skriva från början men mina fingrar inte lät mig skriva före detta här ovan är iaf att jag har precis städat och skurat. Är helt svettig och slut och hungerig. Jag mår sådär idag, så jobbigt med jobb och allt. Men det kommer väl.... Annars är allt bra, nästan allt. Lisa kommer hit om en stund och vi skall kolla på Idol ikväll. Ska bli kul att se Isabella på tv!!! För hon kommer vara med, jag är säker på det. Jag är stolt.
Nu ska jag duscha bort svettet och bara stå under det rinnande vattnet och andas.


Never look back...

20:33

Hej hej!
Ligger i sängen helt påklädd med skinnjacka och skarf. Så kallt ute nu! Fryser fortfarande.. Kom hem från trollhättan nyss. Köpte tre par stövlar! Ett par bruna, ett par svarta och ett par gråsvarta, gör fina. Och så köpte jag en väska och en söt mössa. Lisa köpte stövlar och en tröja. Nu skall jag umgås med Lisa & Martina! Ha en bra kväll..
Puss

Måndag

God middag!
Idag skall jag få köpa nya stövlar, är ganska rätt mycket behövligt! Lisa älskling skall med också. Nä, nu ska jag ta på mig och gå ut med Putte!

Puss

18:47

Ligger i sängen och latar mig, som vanligt. Ska strax städa upp det sista som ligger på golvet här i rummet. Typ kläder.
Lisa & Martina kommer hit sen och kikar film och sånt där mysigt. Hoppas vi ser en skräckis så vi kan skrämma Lisa lite! Haha.
Städa nuuu.
Puss!

Söndag

Hej Hej!
Då var min 20-årsdag avklarad. Och den var kalas bra.. Lisa, Emelie, Frida, Maria, Camilla och Martina kom hit. Vi drack tjöta skit, sjöng och speöa gitarr. Eller Frida och Martina spelade. Och så åt vi massa ost & kex. Senare kom även min bror och Oscar & Emil och lite mer tjejer. Hade kanon kul.. Fick 10 fina rosor av Maria & Frida!

Sen var det Lördag och jag var lite halvsliten och trött. Men kl 2 åkte jag och Erik till pappa & Christina, christian och helna åkte md dit.. Lite kalas för mig & Bror. Åt god mat samt tårta och prata om allt från Spöken till bermudatriangeln. Mycket kul och intressant. Direkt när vi kom hem från pappa så kom Lisa hit. Och Martina kom också.. Vi satt i min säng och prata spöken osv.. Uhh. Ja, sen käka vi lite mos på BG och kika på en kassa skräckis. Just det, vi åkte även och kolla på ett så kallat spökhus här i Grästorp. Men jag var så rädd så vi (jag) våga inte köra ända in! Och såklart så stanna bilen miiiiitttt i vägen. Haha..
Sådär. Då vet ni vad jag gjort i helgen. Nu tänkte jag duscha eller städa. Vet inte vilket jag skall göra först..
Sen blir det promenix och ikväll skall jag och erik köpa mat från Krogen, smarr. Kan tänka mig att en liten Lisa också smyger sig in hos oss...

Puss

Nu e det min tur

Att fylla år! 20 år idag. Känns fint! Fått många grattis sms hittils, de e också kul. Och världens bästa Emil ringde och gratta mig förut! Ikväll kommer snygga tjejer hit, blir dricka och lite sånt.

Jag e hungerig.


Jag och emelie på lippan.

Kapten behöver ingen presentation..


Dom pissar ner sig varje gång dom hör Aj aj Kapten!



Det brinner i knutarna....

clumsy!

Jorå så atteee... Kom ur duschen nyss.
Jag va extra glad när jag kom ur duschen, och svängde lite extra på huvudet och håret till musiken jag hörde från sovrumet, och BAAAAAAAAAM så ligger min fina fina rosa tandborstekopp på golvet, i bitar. Snyft. Den var jätte fin. Aja, jag samlade ihop bitarna iaf så får väl försöka limma ihop det..
Tänkte bara dela med mig med en onitressant händelse. Nu ska jag dricka vin!

Kiss and hug clumsy me!

Miss independent

Dags för dusch nu! Sen sminka mig och försöka bli vacker, får se hur det går med det. Bra hoppas jag. Kläder har jag inga och bara trasiga skor. Men trasig har jag alltid vart så vad gör det?
Kvällen kommer no bringa lycka med sig endå. I hope...

Time to get fresch!

Lipz ikväll då...

Du har inget att bevisa för dom. Bli aldrig nånsin en kopia av nån.

Okej då.. Idag kunde faktiskt Kapten röd får mig lite piggare och glad. Tack kapten.
Vaknade runt 12 utav att en glad Lisa ringer och väcker mig och kommer hit en stund. Älskar dig!
Var hos brosan igår och käka en kanon fin och god tråta som Helena hade gjort, så gullig.

Oj blev visst avbruten här. En muppig Emelie stormar in, samt hennes syrra. På tal dom dem, vi skall på lipz ikväll! Kommer bli grymt kul. Och efter tolv i natt fyller jag 20! Woho... Nä, nu skall jag äta en yoggi dröm yohogurt med smak av Jordgubbs-cheeskake! Smarrigt.

Yoho!!

Grattis

grattis Grattis GRATTIS GRATTIS på Din födelsedag min älskade Storebror!
Gud avd liten jag känner mig när jag skrivier storebror.
Du förtjänar en underbar dag, hoppas du får det.

Jag älskar dig



Sen tisdag, tidig onsdag?

God afton...
Idag låg jag i sängen väldigt länge. Mådde verkligen piss dåligt! Men sen kom min snälla mamma hit och hämta lite tvätt åt mig och erik så hon kunde tvätta det, eftersom jag varken orkar städa eller tvätta. Mamma är bäst.
Jag orkade inte ligga i sängen ytterligare en dag till och bara glo på data skärmen, finns det något tråkigare? Klart det finns, men ja... Jag städade lite iaf, fast jag inte mådda bra alls. Damsög och torka golverna, samt möblera om lite. Sen tände jag massvis med vanilj ljus i hela lägenheten och släckte ner och satte mig (låg) i soffan och kika på en film. Åt även lite kyckling. Annars har jag inte gjort så mycket, erik kom hem från jobbet och vi låg och tjöta en stund i sängen. Duschat har jag gjort också. Blev ren. Känndes som jag tvätta bort massa virus och mådde lite bättre en stund.
Kvällen har bestått av att sitta och glo på tvn och måla naglarna. Vita högst upp. Ganska fräscht... Och nu sitter jag här och hostar som aldrig förr med datorn på magen i soffan. Skall bege mig in till sängen nu och läsa Solo, sedan försöka få lite sömn. Men känner på mig att hostan kommer väcka mig och hålla mig vaken.. Pust. Innan jag lägger mig skall jag dra ut kontakten till våran hem tele. Orkar inte att tusen försäljare ringer hem varje morgon och försöker sälja saker.

Försäljaren: " Hej jag ringer från....."
Jag: " Pust, sluta jag sover.." Klick...
Nästa ringer : " Hejsan jag ringer från..."
Jag " Amen hejdå" Klick..

Förlåt försäljare, men jag orkar verkligen inte med er. Jag vill inte köpa ett nytt elbolag eller  tub-sockor. Vilket jobb ni har som får höra otrevliga saker varje dag. Nu fick jag dåligt samvete. Skall nästan svara i morgon om någon ringer. Fast nej. Detta blev lite onödigt skrivande men vad gör det.

Sängen nu.
God natt.
L

Vi tittar nog i olika speglar

Host, host.. Hej!
Mår tusen gånger sämre idag. Har hostat hela natten, och nu hela morgonen. Jag orkar inte. Feber har jag med, fryser, svettas, fyser, svettas. Åh.
Iaf, lisa älskling kom till mig igår. Det var behövligt, för jag skratta jätte mycket. Hon berätta gamla minnen för mig och erik och vi kunde inte sluta skratta. Men sen sluta vi skratta för det börja spöregna!! Värsta jag sett, och inte nog med det så åska det. Och blixtra. Hela himlen lyste upp. Så jag erik lisa putte och christer åkte i bilen lite, så rädda va jag och lisa.
Senare på kvällen va jag och erik inne hos christer och kika film, erik stanna kvar efter men jag gick in och la mig i sängen, mådde skit.
Jag vill bara bli frisk!!
Idag orkar jag inte klaga. Inte än iaf....

Host host på er.

Tiden rinner ut men ingen sammarbetar här...

Host, host. Snurvel, snurvel, snyft snyft...

Idag är verkligen ingen bra eller fin dag för mig. Förutom att min förskylning är sämre idag så mår jag piss psykiskt osckså. Inte ens lite Kapten röd får mig att må en smula bättre. Och min födelsedag lockar inte ens nu. Inget lockar, ser inte fram emot något. Har inget att se framemot. Jag vill inte vara en liggande, skrikande svag tjej som inte klarar av någonting. Som mår dåligt. Jag vill inte det.. Men hur ska jag kunna vara glad, när det känns som jag inte har något att vara glad för?
Jag behöver en mun till för att kunna andas, ett hjärta till för att inte stanna. Jag e förlorad.
Lyssnar på Thåström. Kriget med mig själv. Fruktansvärt peppande låt....Men känner mig precis som han sjunger. Känns som han vet precis hur jag känne och vad jag vill få sagt. Han skrev nog låten till mig, som jag skulle lyssna på just nu, i denna stund. För att inte känna mig som världens ensamaste människa. Dröm-tankar va....
Jag är ett levande bevis på allt fel & allt rätt. Jag är ersättningsbar. Jag är ett levande bevis på en naturkatastrof.

Exakt vad för man i sådana här stunder, när man bara känner för att aldrig mer gå ut. Aldrig mer le, eller aldrig mer ens andas. Vad gör man? VAD GÖR MAN?!
Kalla mig omogen, kalla mig töntig, kalla mig fjortis, kalla mig depp-mes eller vad ni vill.
Jag är bara fruktansvärt jävla mycket människa. Och människor har känslor, och människor kan må dåligt.
Vi dömer för mycket. Jag e så trött. Så trött på hela jävla mänskligheten och allt som hör där till.
Så fruktansvärt jävla trött.

Jag e född och nu vill jag sova.. Länge.....




Krigaren.

Du är inte trasig

Uptown girl. Den filmen är så fin. Den lilla tjejen som är med vill jag ha som barn, syskon, mamma (kanske liiiiite för ung för det men..), kusin, eller vad som helst. Sötaste ungen i världen!

Idag har jag umgåts med Lisa, Emelie, Martina, och Camilla en stund. Dom käka pizza och jag gjorde som sällskap, sen satt vi på Bg och tjöta lite. Martina skulle jobba.
Lagat mat har jag gjort med, ris och kyckling, gott.
Och just nu ligger jag i sängen och lyssnar på Kapten röd och tjötar på msn. Skall kolla på en film snart. Mitt liv är verkligen heeelt olika varje dag, så roligt alltså.
Måndag i morgon. Tisdag, onsdag, trosdag och sen fyller jag. Något att se fram emot!

Movie time.

Söndag

God middag. Vilket väder, verkligen på G till höst nu. Känns i kroppen, usch usch.
Gick bort till lisa igår, där hon, emelie, martina och camilla förfesta. Gick dit fast jag mådde piss, snora hela tiden. Sen när dom åkte iväg gick jag hem till David där dom spela lite poker. Halv elva va jag och erik hemma tror jag, då låg jag i sängen ett bra ta framför datan innan jag kunde sova, som vanligt. Idag är det söndag och det är lika tråkigt varje gång. Blir väl städning och sånt där jätte roligt idag. Wiho...
Nä, nu ska jag snora vidare.

Puss.

17:25

karolina säger:

jag skulle vilja kräkas bara mjölk

karolina säger:

kan tänka mig att det är rätt gott




Älskar dig kräkis.


So the winner takes it all, And the the loser has to fall...

I don't wanna talk....
About things we've gone through,
Though it's hurting me, now it's history..
I've played all my cards , And that's what you've done too..
Nothing more to say, no more ace to play....

But tell me does she kiss, Like I used to kiss you?
Does it feel the same, When she calls your name?
Somewhere deep inside, You must know I miss you?
But what can I say, rules must be obeyed.....

You've come to shake my hand ...

The winner takes it all.
The winner takes it all.

I don't wanna talk...

Kraven finns där vart man än vänder.

Hej!
Nu är vi hemma efter en fantastisk underbar natt i trähotellet! Lätt en av de mysigaste sakerna jag och Erik gjort tillsamans. Det var verkligen ett andrum, man kunde inte sluta le när man va där. Tänkte inte på något utan bara va. Med varandra, Åt gott och drack champange samt rödvin och mös och hade det hur jävla underbart som helst!
Frukosten va hur smarrig som helst med nybakt bröd och annat smarrig som vi fick upphissat i en fin korg!

Ligger nu hemma i sängen och lyssnar på, Ja självklart Kapten röd. Kan inte sluta lyssna. Jag e kapten-skadad.
Jag mår illa, är snuvih och nyser. Jag vill inte bli sjuk. Jag och Erik som skall dricka vin ikväll och gå bort till david och spela poker. Jag lär säkert bli hemma. Jag, sängen, datorn och kapten röd kan bli bra det med. Men jag vill inte sitta ensam hem på en Lördag-kväll och må illa. Nä, nu skall jag försöka inbilla min kropp att den e frisk!

Ajdöken.

Fredag

Fick lite sömn i natt trotts allt. Vaknade runt 11. Ligger nu i sängen och snorar, fryser och svettas om vartannat. Ganska kul... Idag skall jag och Erik åka till detta Träd hotellet:
  . . Kommer nog bli mysigt. Att åka iväg bara sådär är allt man behöver ibland. Nu behöver jag fixa käk.

Ha en fin fredag & lördag.. Och söndag.
Puss

Så va e på gång. . .

Trött... Vart inne hos grannen sen kl tio eller nio eller vad kl va och spelat spel med hans flickvän och erik och en till granne. Va skit trevlig, kul att skratta lite... Nu är jag fruktansvärt, fruktansvärt galet mega super trött, men kan inte sova, VARFÖR? Jag har inte kunnat sova bra på flera nätter. Något i mitt huvud vill funderas på tydligen. Men vad?
Gääääääääsp, Jag gör ett nytt försök nu. Men kommer vakna kl 5 sen 7 sen 8, och sen 9, och sen 10 igen, JÄTTE KUL. verkligen, ser fram emot natten......

Heja Gais

16:32

Hej, igen.. Idag blir det många inlägg.
Just kollat på en film. Den va fruktansvärd, fan vad hemsk den va.. Inte äcklig med spöken och sånt utan hemsk. Gjorde ju verkligen min dag så himla mycket bättre. Haha åååh vad jag tycker synd om mig själv. Men ibland får man det, bara det inte blir för ofta. Sitter och funderar på vad kvällen har att erbjuda, brukar väl inte vara så mycket på en Torsdag-kväll. Men Idol är ju iaf ikväll, och det ska jag kika på. Och så skall jag laga lite mat. Taco Sallad tänkte jag. Gott. Och lite nyttigare än vanlig tacos. Nu ska jag ta mitt feta arsle och gå upp ur sängen och bädda den, sen börja med maten.

Hörs säkert senare igen.
Adjöken, adjö.

Jag vill ut på äventyr.......

14:22

Jag känner mig instängd.
Ledsen. Tom. Helt fylld. Av vad? Av inget?
Jag vet inte vad det är, så sjukt tråkig dag!! Därför man blir depp.


9 kilo kvar.....


13:36

Sitter här i sängen nyduschad, känner mig endå inte fräsch. Jahopp, då var jag inne i en "jag tycker jag själv e ofräsch och depp" period. Hoppas den inte varar länge. För det orkar jag inte.
Den 12 september fyller jag 20, det ser jag framemot, lite. Vad ska jag göra på min födelsedag e frågan? Festa? Gbg? Va hemma? Kalas? Jag vet inte. Festa bir det nog, med emelie. Självklart. Min bästa Em.
Fan fan fan, jag vill inte bli en jävla depp-tönt igen. Men jag har mig själv att skylla...
Ne nu skall jag fortsätta prata med Emelie i telefonen. Vi hörs senare...


Vart fan e du!!!!!!!!1


12:29

Åh nej... Det börjar känns som detta kommer bli en depp dag! Nej nej neej. Jag orkar inte.
Dags för dusch.
Puss


DIG älskar jag.

12:09

Fick lite bilder av Emelie sen i Måndags. Gå in på min bilddagbok om ni vill kika! Linndy heter jag där.
Men detta är den bästa bilden genom tiderna. (Fast jag inte e snygg på bilden)

JAG & KAPTEN RÖD.

Jag e nöjd.

Kapten röd


Jag kan inte sluta lyssna. Du är en gud.
Så va e på gång....

Onsdag



Bra låt. . . . .

Heja Gais

Tänker absolut inte skriva mycket nu, mår piss. Bakis. Annars mår jag kanon.
Igår, Göteborg och Gais. Fan vilken lyckad och lycklig dag. Kl 12.11 drog jag och emelie mot götet med tåg. Drack lite vin på tågperrongen i herrljunga, och sedan när vi kom till gbg käka vi lite grann. Mötte helle och annelie som sedan gjorde oss sällskap till Gamle Port. Åh... Man hörde på långt håll alla goa Gaisare! Underbar känsla. Drack lite bärs och Mintu. Kolla på Kapten röd!!! Åh vad bra han e. Matchen då, Gais vann ju med 1-0. Och jag kan ju säga såhär att tror ni alla Gaisare var glada eller? Typ ja. Drog till gamle port igen och fira Gais vinnst! Tjöta med alla härliga människor. Träffa folk jag inte sett på År. Var väldigt roligt... Festade med alla goa grabbar fram till 3 ungefär. Sen drog jag Peter emelie och hampus hemmåt.
Kvällen kunde inte bli så mycket bättre. Kanon dag helt klart!

Nu ligger jag i sängen och skall sova strax. Skall pussa lite på min älskling innan. Finns ingen bättre än dig Erik. Kan du förstå det? :) Älskar dig.

Heja Gais.

Puss och Hej!