Underbara väder!

Hallå i värmen!

Kom precis hem till min älskade lägenhet. Har vart hos mamma hela förmiddagen och solat, helt underbart skönt! Är liiite svettig nu, och medans jag redan är äcklig så tänkte jag sätta på hög musik och börja städa lite! Efter det blire duschen och sen kommer lisa!
Hörs!

Puss en lycklig linnda!

God morgon världen

Hej!!
Gick upp för en liten stund sen. Legat och skickat lite mess och segat mig! Jag skall ta mig en allevo nu och sen gå bort till mamma och sola lite. Så vi hörs senare!
Puss L


God kväll!

Hello!

Kom in precis nu. Har suttit ute på "altanen" uatnför lägenheterna här med grannarna, lisa erik och grannens lilla dotter på 3,5 år. Så sjukt söt liten flicka asså! Barn är underbara.

Äntligen fredag i morgon och äntligen helg! Ska kanske vara barnvakt en liten stund åt grannens barn, annars så ska jag städa här hemma och sådär. På kvällen så vet jag inte vad vi ska hitta på, Lisa kommer hit iaf förmodligen. Mysigt!
Jag älskar verkligen att bo i Grästorp. Tro det eller ej. Dom som inte trivs här umgås med helt fel folk eller har bara en allämnt tråkig vardag, eller hur? ; )
Mmmm. Sen vad som händer resten utav helgen vet jag inte! Skall kanske till trollhättan på lördga med Lisa och hennes mor, men vet icke ännu.
Nu ska jag sätta mig framför tv:n med min älsklinh och kolla på tv4 fakta som är den bästa kanalen typ. Grymt rolig och intressant kanal! Vi kollar alltid på den på kvällarna..

Förlåt för dålig uppdaterning idag, men jag har inte vart hemma så mycket. Blir bättre i morgon, hoppas jag!
Höhö..

Sov gott i natt! Det gjorde jag inte i natt kan jag lova, vakna helt panikslagen och svettig, drömmde att min älskade bror hade dött i en bilolycka. Fy fan i helskota vad skönt det kändes när jag vakna upp och visste att det var en dröm! Usch säger bara..

Nu ringde emelie så ska prata lite med henne nu!
Vi hörs i morgon!

Pusss!

Kroatien

Lite kroatien bilder, längtar tillbaka till värmen, havet, drinkarna, luften, himmlen, allt.



En pinacolada i solen vid havet va inte fel ni.


Konsum, ;)


Drinkar



Jag och älskling förlovade ju oss i Kroatien på en strand i soldnedgången.


Världens godaste Cheesburgare, jag lovar er.


Underbart.


Vadå gott?



Grrh!


NU blir det duschen, jag är segast i världen.


Torsdag eftermiddag.

Hej!
I morse va det liiite lättare att dricka allevo. Och var inte lika hungerig idag! Men på förmiddagen och eftermiddan var det ett rent helvete rent ut sagt. Jag mådde så dåligt, drack massvis med vatten så det blev bättre till slut!
Idag har jag och mamma gått lite här och var, hon har köpt köksbord och jag en soffa!!!!!
En fluffif skinnskoffa, ljus brun! Passar perfekt här till våran bruna fondvägg. Våran lägenhet kommer nog bli mysig när allt är klart. Och mammas med, skit fräsch är den redan nu! Satt och sola lite hos mamma förut, men fan avd varmt det är elle, man dör ju! Ska inte klaga, verkligen inte! Men vaaaaaaaarmt! Svettisvett.

Nu är jag hemma och har tagit upp tvätten precis, eller för en stund sen. Dragit av mig alla kläder och öppnat dörren till vårt lilla sovrumm så det blir tvärdrag, gött med luft. Tänkte ta en duscha nu sen ringa lisa och se om vi ska hitta på något!

Jag älskar att leva!


God kväll!

Hejsan alla söta.
Kom hem från mamma för en liten stund sen, har gått och små plockat lite här hemma nu! Fick ett par jätte fina gråa tråd gardinder av mamma som jag satt upp här i sovrummet!
Idag har jag vart med Lisa, som alltid. Och vi har städat i mammas nya lägenhet, sen har vi flummat runt lite här och var. Nu ikväll har vi suttit hos mamma med ett täcke och en jätte kudde mot väggen och tjötat lite och kollat när mamma packat upp lite skit! Idag var en jobbig dag för mig, matväg! Gud. Mamma och brosan satt här hemma och åt pizza förut, med sxtra ost! Jag va typ, galet sugen. Men tog inte ens en ynka liten kantbit! Det ni! Haha stackars lisa som har fått stå upp med mitt tjat om hur hungerig jag är, hur gott allting skulle smaka osv osv.. Sorry darling!
Nu ska jag sätta mig framför tvn med mitt livskärlek och bara slappna av och bara vara lycklig över att erik är min.
Sov gott sötisar. Vi hörs i morgon!

Har hört att det ska vara strålande sol i morgon, och då vet jag iaf en flicka som ska sola räva av sig!

Puss puss!!

None


14:55

Tusan så varmt det är ute! Skönt! Ska gå bort till mammas lägenhet nu och hjälpa henne lite..
Lite brådis! Hörs sen snuttisar!

Feeling hot hot hot

Varmt! Puh! Vart ute en sväng med mamma och kikat lite.. Lisa ringde nyss med och hon är hemma, woho! Vilket betyder att hon kommer hit ganska snart.
Kl 2 ska mamma få nyckeln till sin lägenhet, ska bli skit kul. Hungern har lagt sig nu, är värst på morgonen! Men suget efter allt gott finns kvar, givetvis.
Ne, nu ska jag svettas vidare i värmen, ajö!


Jag och emelie, min allra bästa vän!

Mat mat mat..

. .  Mat!! Är allt som finns i mitt huvud just nu. Kan säga att detta är något av det kämpigaste jag gjort i mitt liv. Är så fruktansvärt hungerig och helt slö i kroppen och humöret börjar sjunka känner jag! Men jag ska försöka behärska mig. Kommer ju ta ett par dagar innan magen vänjer sig vid att få i sig såhär lite. Och det är det fan värt. 2 veckor av mitt liv är ju ingenting, om jag kan gå ner massor i vikt. Oh nej!

Igår då. Lisa åkte ju med till edet! Sen stanna vi på siba en snabbis för mamma skulle handla lite saker. Jag fick pengar av mor att köpa en klänning men jag hade inte orken att leta. Sen drog vi hem. Lisa gick hem och åt, och jag gick upp och tog en allevo. Sen ringde lisa efter några minuter så gick jag bort till henne igen. Sen traska vi oss hemåt till mig igen, och gick ut på baksidan och satte oss i solen med erik och två av grannarna som spela poker. Satt där ända tills kl 10 typ, då vare kallt! Låg och prata lite om mat med erik innan vi somna, haha! Och nu har jag precis gått upp, skit sent idag men kroppen är ju inte som den ska! Har tagit en allevo nyss och sitter nu och dricker vatten och tänker på mat. Åh grrrrrh.
Ne nu ska jag ta en dusch!!
Idag ska jag hjälpa mamma greja i hennes nya lägenhet, sen flytta ikväll! Kommer bli kul.. Att ha något att göra ist för att sitta och tänka på mat hela tiden, det är bra! Lisa kommer och hjälper till sen när hon kommer från skolan, sen kommer bella också en sväng! Mina bästa.

Jag kommer klara detta! Jag måste klara detta!!!
Ni måste peppa mig!
PUSSSS

Natti

Sovtajm!! Jag skriver om dagen i morgon!
Sov gott snuttisar. Pusss!


14:14

Jag skiter i att snygga till mig och går bort till min lisa ist och solar!
Men sen åker jag direkt till edet när älskling kommer hem, så hörs i kväll!

Pusspuss babes
.None


13:42

Uh, jag är hungerig haha. Men tro inte att jag ska ta något att äta bara för det, för det ska jag absolut inte! Nästa drink allevo blir vid 3 tiden. Håller på och grejar lite här hemma nu och i förådet! Ska diska lite snart tänkte jag. Sen ska jag ta en dusch och fixa mig lite! Skall åka och hämta mami  hos mormor idag så ska hon sova här i natt. För i morgon flyttar hon! Ska bli grymt kul.. Så vi ska åka till edet när älskling kommit hem från jobbet, sen ska vi till rusta och köpa lite saker med! Eller mamma ska. Lisa åker kanske med ockås och hämtar mamma, hoppas det. Mycket roligare att ha med henne. Min bästa Lisa. Nu ska jag duscha och snygga till mig lite!

None

Första drinken

Sitter här och har precis skakat min första Allevo! Skall smaka precis nu.
Va kanske inte det godaste jag druckit, nej inte så jätte gott. 3 gånger om dagen i två veckor. Puh, komemr bli en jobbig resa. Men jag ska klara det! Det ska jag. Kommer aldrig någonsin ge upp nu. Aldrig..
Ska hämta vatten nu, måste dricka hela tiden. Jag som redan pissar typ 23222 gånger per dag, undra hur det kommer bli nu.

En choklad pusss

Tisdag!

God morgon alla underbara.
Tisdag idag, och idag börjar jag med mitt allevo. Hämtade ut det på posten igår!
Kan ju berätta lite om vad jag hittade på igår? På förmiddagen hände typ, ingenting. Men vid halv tre ungefär kommer bella hit. Så jag duschar lite och fixar i ordning mig, sen går vi till ICA och möter upp hennes mor och två små syskon så åker vi hem till henne! Älskar att vara i hennes hus på landet. Det är så sjukt mysigt, trivs verkligen där.
Åkte tillbaka in till grästorp igen runt halv 8. Då kom lisa direkt och mötte upp oss så vänta vi tills bellas buss till trollhättan gick sen gick vi hem till mig. Tjöta, skratta, kolla på tv osv.
Bra dag!

Just nu för tillfället sitter jag här skapligt nyvaken.
Funderar på att ta en iskall dusch!

Duruuduu

Dåligt med uppdatering idag igen!!! Jag vet, uselt. I morgon kommer massa inlägg, jag lövar. Nu är det säng dags! Skriver om min underbara dag i morong bitti!
Sov gott och drömm söta drömmar.

Puss & kram <3


Omogen frukt

Tycker ni inte detta är roligt så är ni de tråkigaste i hela världen, faktiskt.



Sjuk?

Är jag sjuk eller?
Känns så.. Är helt jätte seg i kroppen och huvudet och halsen svider. Kan bero på för lite sömn i helgen kanske, jag har ingen aning. Nu tänkte ja iaf lägga mig i sängen igen och försöka sova en stund.
 Gäääääsp!

Måndag

God morgon.
Blev tyvärr ingen uppdatering igår! Hade inte tid, faktiskt.
Drar helgen direkt då.

Fredag: Vaknade glad som tusan. Sen vid 3 kom lisa hit, jag fixa mig lite och sådär. Och vid 5 typ så kom älskling och emelie, vi drog till trollhättan och kika lite. Väl hemma sen gick vi ut på baksidan och satte oss med grannarna plus lite mer folk. Frida & maria kom också, satt där, va uppe hos grannen osv. Bra kväll! Både lisa och emelie sov över här.

Lördag: Vaknade upp som packade sillar i sängen. Både jag, älskling, lisa och emelie sov där. Låg och myste hela dagen i sängen. Brosan va här också. Låg och tjöta, kolla på en halv film och hade det mys. Lite senare snygga vi till oss och köpte cider, Så var vi påt igen. Satt här en stund sen gick vi till en fest en snabbis. Va lite här och där den kvällen. Bra kväll det med.

Söndag: Vakna upp brevid älskling och lisa. Tjöta lite sen drog lisa hem och jag älskling och erik åkte till mamma. Jag laga mat till allihopa! Gjorde kyckling i ugn med ädelost, grädde och bacon. Band spaghetti till, och broccoli. Mums! Kom hem och lisa kom hit direkt, jag sminka mig lite sen gick vi bort till bion. Där grannen jobbar så jag erik lisa och 3 grannar hade hela biosalongen för oss själva. Såg en kanon bra film!!

Sådär då. Det va lite om helgen. Just nu sitter jag här och känner mig helt förstörd.. Känns verkligen att man festat två dagar i helgen. Nu skall jag vakna till!

Hörs sen <3

Söndag

Hoho! Förlåååt! Har blivit lite lite bloggning i helgen, inget alls med andra ord! Tråkigt, men jag har inte haft tid eller ork att sitta här! Har vart en toppen helg. En hel helg med Lisa & Emelie kan inte bli så mycket bättre. En sliten linnda sitter här och skriver efter två dagars festande. Känns i kroppen, fy.
Jag uppdaterar senare ikväll så skriver jag om helgens bravader. För nu ska jag duscha min sega kropp och mitt troll liknande hår, sen ska vi åka till mamma och käka lite god mat. Det är ju mors dag idag, det har ni väl inte glömt?

Hörs ikväll!
PUSS

Håll ut systra mi

Kapten röd - ta inga order
Bästa texterna och skönaste rösten. Lyssna på hela låten!




Lisa är seeeeeeeg! Men hon kommer snart ;) Lovergirl.

13:30

Hej hej allihopa!
Sitter här oc trippeltångar mitt löshår och vill att tidern ska gå snabbare. Är lite rastlös just nu. Men ska trippeltånga mitt egna hår när jag e klar med detta, sen kommer lisa och då ska jag börja sminka mig typ!
Hej hopp vi hörs sen <3

12:15

Hihi hej alla underbara!
Har nyss ätit lite lasange, va gööö gott! Jag har fått mina tider som jag ska jobba i sommar och jag är jätte nöjd, och är jätte nöjd med hur mkt jag tjänar i timmen och jätte nöjd med allt verkligen! Jag känner mig så glad hela tiden nu, och det känns så fantastiskt jävla underbart!

Nu tänkte jag fixa och greja lite, trippeltånga löshåret så det blir snyggt och vänta tills Lisa kommer hit vid 2 tiden! Vill att klockan kan gååå så kl blir 4 så älsklnig kan sluta jobbet och vi kan åka till trollhättan!
Åh vill skriva så mycket men inget kommer fram till tangenterna, är för uppspelt och glad för att ens sitta här just nu! Ska dansa runt lite nu och dra på högsta musiken och bara njuta av livet.

Visst är det helt jävla underbart att må såhär bra?!
image46

God morgon underbara värld!

Hej alla söta.
Måste bara säga att jag blev super glad när jag loggade in på bloggen nu och såg att jag hade fått ett par kommentarer! Fortsätt med det sötnosar.

Äntligen fredag . . . Och visst känns det underbart? Nu ska jag strax gå på en liten promenad med vovven. Oj nu precis nu, fick jag ett mejl från bodystore, mitt Allevo har kommit! Dags att gå till posten nu och hämta ut det.
På måndag börjar mitt nya liv.
Nu ska jag ta på mig! Vi hörs sen!

Love L

image45

Jag e så lycklig

Sådär då då var jag klar med städningen! Dammsugit och skurat över allt, skurat duschen, toan och handfatet. Nu är det rent och fint!
Lisa och bella va nyss här en stund och tjöta lite! Mysigt. Väntar på att älskling ska komma hem fårn jobbet nu hihi.
Fredag i morron! Åker till trollhättan som sagt med älskling, lisa och emelie. Kika runt lite! Sen åker lisa med mig hem och så ska vi dricka lite öl och sådär!

Bea skrev till mig på msn förut, fan vad några ord kan göra så hela hjärtat värmer:

b e e e a säger:

linnda, du skriver så sött i din blogg, de roligt & läsa faktiskt . & den dära bantningsgrejjen gör du ju som du vill med , hoppas den är viktig för dig iallafall! men får jag säga vad jag tycker så tycker jag faktiskt du är minst lika fin som dom däri pussycatdolls om inte finare bara så duu vet !

Tack sötnos, det värmer verkligen och jag blev jätte glad!


Nu skall jag sniffa runt i lägenheten, lukar så rent!
Sanningens ögonblick om en timma dååå!!!


14:26

Kom precis in, vart nere och fixat lite tvätt och vart ute med loby.
Usch gillar inte att vara ensam hemma, nu när jag va ute med Loby så stod turken i fönstret (en turk som alltid alltid står i ett fönster och kollar när jag rastar loby eller när jag e ute och går typ) och han ropa på mig men jag svara inte,
sen sa jag ba: Jaaa vad vill du?
Han ba: ska vi gå en promenad härifrån du och jag?
Jag ba: eh nej verkligen inte..

Sen gick jag hem, han kolla hela tiden jag gick och han bor ju i huset brevid så han ser ju vart jag går in så han vet vart jag bor. Aaah läskigt. Idiot. Tur jag har loby hemma som kan äta upp han om han komemr hit.
Dags att köpa pepparspray eller? Jag e fan as skraj för han.

NÅVÄL, dags att sätta igång att städa så jag hinner klart innan erik kommer hem, ska överraska jävlen ;)

later

uh uh uh

Jag är galet trött och seg! Har inte börjat städa ännu.
Nej nu ska jag gå ner i tvättstugan och kolla vilken tid vi hade tvätt tid idag sen städa.
Vi hörs senareeee igen babes

11:48

La precis på ett samtal med emelie på 40 min. Eller vi la inte på, hennes mobil dog! Åh jag är så rastlös! Det är så himla tråkigt att vara hemma på dagarna och inte göra något. Så skall sätta på MTV på tvn snart och börja storstäda. Då vet jag en söt kille som kommer bli glad när han kommer hem från jobbet. Hihi!
Fredag i morgon, helg! Underbart, Skönt, fantastiskt, strålande!
Lisa kommer till mig efter skolan i morgon vid 1 någon gång eller när hon nu sluta. Och när erik slutat jobbet så åker vi till trollhättan, jag, lisa, älskling och emelie. Ska kika på en soffa och lite på siba osv. Handla mat till ERIK också. Sista helgen nu jag får äta mat, och dricka öl på två veckor.

Får se vad som händer senare idag, vi har tvätt tid ikväll vet jag. Sanningens ögonblick ikväll med!!!!
Det hoppas jag inte ni missar?

Torsdag

God morgon sötnosar.
Sitter här helt nyvaken, typ. Gick väl upp för en kvart sen! Sovit kanon gott i natt faktiskt. Igår när jag såg all snygga tjejer på pussycatdolls så fick jag nog. Jag har försökt och försökt och förskt att gå ner i vikt, funkar typ en vecka sen pallar jag inte mer typ. Jag ger upp. Så nu har jag bestämmt mig för att testa en annan medtod, en snabb metod. Jag har beställt Allevo Kick:
image44
Snabb viktnedgång. Ska dricka tre st per dag. Dyrt men det är det fasiken värt. Och nu behöver ni inte säga att:
 "Du kommer gå upp alla kilon igen när du slutat med det här"..
För nej, det kommer jag absolut inte göra. När jag slutat med detta så kommer jag ju inte kunna äta lika stora potioner och inte vara lika sugen eftersom jag bara har druckit i 2 veckor. Magsäcken kommer ju krymma, och efter dessa 2 veckor ska jag äta helsorikt och nyttig mat. Min älsklnigs emelie blev med sugen när jag berätta om det här så hon hyar beställ hon också. Så nu ska vi peppa varandra. Hon tog smaken hallon/banan, och jag tog choklad smak, vet att det är en smak jag inte tröttnar på! Man får ju inte äta något annat än detta på 2 veckor.. Puh! Nu ger jag järnet, detta är min sista chans känns det som.
What to say, what to say.. Vi får se helt enkelt hur det kommer va efter dessa 2 veckor! Och om jag ens klarar det. Gunk.... Ni får peppa mig, allihopa!
Det värsta är ju att jag inte får dricka öl på 2 veckor, haha. Är väl bra det med antar jag!
Ne nu jävlar ska jag börja gå ner i vikt och bli snygg och smalare!
Beställde det igår så det kommer antingen i morgon, måndag eller tisdag. Jag hoppas på i morgon, så klart.

Ska äta lite frukost nu!

22:15

Sådär då va första programmet av pussycatdolls kollat! Tycker det är galet bra.. Men man blir ju lite avsi på tjejernas jävla snygga kroppar asså! Inte ett fel har de.
Annars sitter jag bara här och kikar runt lite på nätet.
 Hitta denna snygga klockan, vill verkligen ha den. Massa härliga glad färger;
image43
Visst är den snygg? Ha massa söta kort i ramarna på mig och älskling och vänner. Hihi!

Gu vad trött jag är. Funderar på om jag ska lägga mig i sängen och kika på en film. Erik är fortfarande nere hos grannen så jag får kölla själv. Men funkar det med ibland.. Fast detta är iofs en skräck så får se hur mycket jag vågar kolla på själv Haha. Det är barn inblanndat i filmen med, och då blir det alltid tusen gånger läskigare, eller hur? Tycker jag iaf. Om jag skulle ta och ta bort sminket kanske? Mycket skönare att inte ha smink och kunna gnugga sig i ögonen sådär gött så man aldrig vill sluta gnugga. Gnuggis.
Åh nu kom erik! Måste pussa han lite. Hörs sen!!

lo lo lov lov love love love!

21:30

Wow! Pussycatdolls är verkligen kanon bra! Paus nu.. Men får springa till tvn nu igen!
Hoppas ingen missar detta promgramet ikväll?

20:47

Hej igen!
Det blev baugett! Med rödbetsallad, köttbullar, ost, sallad och paprika! Mums mums mums.. Va kanon gott.
Kika lite på tv efter maten, sen kom lisa baby hit och vi stod ute och tjöta lite med grannarna! Jag och Lisa ska på bio med alla tre + min erik på söndag. I en heeel biosalong, bara vi 5! Skräk film blir det. Ska bli kul jao.
Kom nyss upp, gick med grannen in när Lisa gick hem, erik skulle kolla spelet GTA4, men det va inget kul tycker jaaaog så jag gick upp igen! Nu väntar jag på att den nya sesången av Pussycatdolls ska börja!
. . . Och allt känns lika underbart idag! Livet känns toppen!
Är det min tur att vara lycklig nu?


image31

Rastlös.

Jahapp, Inget gott i frysen här inte. Ska bli skönt att handla massa käk på fredag. Och rastlös är jag! Erik har inte kommit hem från jobbet ännu. Idag på jobbet så cykla jag med hon jag jobba med föresten, på en cykel man typ sitter ner och cyklar på eller hur man ska förklara, i två säten typ! Fan vad roligt det va! Det lär vi göra massor i sommar när jag jobbar!
Ne nu ska jag gå från datorn en stund igen! Hörs sen=)

Min snygging, Lisa <3
image41

Föresten..

Den som kommenterade inlägget "Bloggvärde", du skrev inte ditt namn eller nått så kan ju inte svara på frågan!
Men jag jobbar som Personlig assistent. Vem är du?=)
kram på dig

16:32

Hej!!!
Har precis kommit hem från jobbet och vart ute med Loby! Det gick bra på jobbet idag, lite jobbigt vissa stunder. Men allt kan väl inte vara bra hela tiden? Ne! Tycker att det är sjukt kul att jobba. Men kommer väl komma vissa dagar man absoluut inte vill gå till jobbet. Men så är det väl med alla jobb!
Uuh, magen kurrar så galet mycket just nu, inte ätit så jätte mycket idag. Får se vad vi hittar på för käk idag när baby kommer hem! Jag är sugen på baugetter med nått smarrigt i. Som köttbullar, sallad, gurka och röbetsallad. Det skulle inte sitta fel azzz.
Nu ska jag ut i köket och se vad vi har i frysen!

L

God morgon onsdag

Tog precis min första tugga av resterna på min amerikansa salladsbulle som blev kvar sen igår. Och det smakar ljuvligt. Kan väl inte bli en bättre start på dagen! Efter jag ätit upp ska jag ta på mig och sen gå på en liten promenad med vovven innan jag traskar bort till jobbe. Får se hur denna dagen går, hoppas det går lika bra som sist! Vi hörs senare efter 4 då.. Ha det så bra så länge, och hoppas ni får en kanon dag.
Allt känns kanon nu. Allt!

Puss puss älsklingar


image2

23:24

Nu ska jag och älskling krypa ner i nytvättade, nybäddade lakan i vår mysiga säng med fluffiga kuddar! Kommer sova så gott inatt känner jag!
Vet ni, polisen är i husen här brevid.. Läskigt! Jag är faktiskt lite rädd, haha. Esch är nog ingen fara.. Nu ser sängen väldigt frestande ut! Hörs i morgon som sagt sweetnosar.
Pöss!


21:09

Nemen tjenare :)
Vet ni? Det blev salldasbulle idag, igen! Haha.. Suttit och myst lite framför tv:n, käkat lite och fixat fransk manikyr med mitt nya lack jag köpte idag! Blev kanon fint.. Men tar ju hur galet långt tid som helst innan lacket torkar. Någon som vet ett snabbtorkande?! Well well, nu ska jag snart gå ner i tvättstugan och kolla tvätten. Sen blir det en skärckis med babe. Blame heter den, någon som sett den?
Skräkisar brukar inte vara bra men endå vill jag se dom.
Jobbar i morgon så kommer inte kunna uppdatera bloggen alls under dagen som ni säkert förstår! Men jag bloggar diiirekt när jag kommit hem!
Nu ska jag ta på mig en skit stor och gosig tröja för jag fryser som tusan.
Ta hand om er, så hörs vi i morgon efter kl 4.
Sov gott och dröm söta drömmar!
puss & kram


image39


17:24

Sitter här i världens mest åtsittande och tighta jeans, som e så tighta att jag inte kan sitta riktigt upp, ligger typ i data stolen. Jag hatar jeans! Nej det gör jag inte men jag kan inte ha det, känner mig som en uppstoppad körv!
Iaf, sitter här och väntar på segerik som precis kom ur duschen och ska ta på sig. Vi ska ner och köpa en nagelsax till herrn som jag slarvat bort tydligen. Höhö! Ska in på en klädaffär här nere med och se om dom har ett lack till mina naglar.
Såååå ska vi se vad vi ska käka ikväll! Jag är vröl hungerig, men det är jag alltid. Nästan.
Kan inte skriva mer nu för erik står bakom mig typ och försöker läsa vad jag skriver. Och det gillar jag inte! Tycker det är pinsamt haha. Han kan läsa på bloggen sen ist. Ha.
Töntig jag är va?

Ne nu ska vi gå, jag kommer gå som stelaste människan i dessa jeansen! Pöh!
Hörs sen <3

Ny design

Söta jessica hjälpte mig att fixa om designen lite!
Älskling kommer snart från jobbet och då ska vi äta något.. Vet inte vad ännu. Skulle inte sitta fel med en salladsbulle asså! Haha.
Föresten, min älskade pappa och hans sambo har köpt hus!! Tusan så kul, dom har letat länge nu men nu har de äntligen hittat ett! Jätte glad för eran skull.

Ne nu ska jag plocka lite här hemma!
Livet är bra underbart ibland, visst?

image2

Vart e du?

Solen? Liiite solsken kan vi väl få iaf. Må vädergudarna vara med oss så vi får fint väder till helgen iaf!
Sitter och pratar med min underbara vän emelie nu. Pratar om mat, haha! Är så jävla hungerig. Finns inget gott hemma idag heller ;) Någon som vet sågot bra som kommer på tv ikväll?

image37
<3 älskar dig emelie.

Currykyckling med rotfrukter och vildris

image36


Ingredienser:

1 msk
olivolja
1 st gul lök
3 st kycklingfilé
1,5 dl Laga lätt, mager matlagningsgrädde
1,5 dl kokosmjölk lätt
1 påse frysta blandade rotfrukter, 550 g
0,5 st grönsaksbuljong, tärning
1 msk tomatpuré
1 tsk curry
          cayennepeppar
          gurkmeja
          salt
3 dl Uncle Ben´s Vildrismix


Tillagning:

1. Koka riset och tina rotfrukterna. Skär kycklingen och löken i bitar. Stek dessa i olivolja och tillsätt kryddorna och tomatpurén då kycklingen fått färg.

2. Tillsätt sedan grädden, buljong och kokosmjölk. Låt koka 10 minuter och tillsätt sedan rotfrukterna. Låt allt koka upp och koka i 5 minuter. Servera grytan med vildris och eventuellt lite sallad.

Amrikans salladsbulle med banan

Sitter jag och käkar nu. Det som blev kvar av min igår! Den är super god verkligen, fast han glömde räkorna i den igår. Sitter och kikar igenom massa matrecept. Tänkte skriva ner en hel del så jag kan köpa ingridienser till det på fredag när vi åker och handlar mat! Alla som känner mig vet ju hur mycket jag älskar att lada mat!
Kommer ett smaskigt recept snart! Ska bara ner till tvättstugan först!


God morgon

Vaknade för en liten stund sen. Visst undrar ni hur det gick igår?
Det gick helt sjukt bra, va jätte jätte roligt att jobba igår. Va typ as glad när jag gick därifrån.. Slutade lite tidigare så
på vägen hem stöter jag på erik. Men det va tydligen inte så bra, för han trodde ju jag skulle sluta nio.
Så han var påväg och hämta mat till oss och skulle hem och tända ljus och så hade han städat och gjort det mysigt.
Söööööötaste lille pusse. Men vi tände ljus och sånt mys endå när vi kom hem tillsamans.Mysigaste kvällen! Älskar verkligen erik sått sjukt mycket.
Hela dagen var kanon igår. Allting känns bara så bra JUST nu.

oj.. glömde att jag skrev blogg, började tjugo över tio och nu är klockan visst 11:10. Har vart ute med loby lite höhö.
Nu ska jag käka! Sen ska jag ner och tvätta massa tvätt. Har tvätttid 12-22 ikväll. Boka två st tider, vet inte varför för så jävla mycket har vi inte att tvätta!

Later babes

Erik darling

Jag älskar dig!!
Längtar tills jag kommer hem från jobbet ikväll så jag får pussa din goa mun.
Nu ska jag gå till jobbet.
Hörs ikväll!
puss


image35

hoho

Ätit lite nu. Det blev basilika kyckling och pasta, med ost och paprika.
Skall gå om jobba om ca en timma. Jag är nervös :( Usch, det är så jobbigt.
Nu ska jag borsta tänderna igen.
Hörs ikväll.

häjhäj

Bloggvärde

Kika in på min vän Fridas blogg, hitta en sida man kunde kolla vad sin blogg var värd.
Min blogg var värd 3 993 kr.

Vad är din blogg värd?
http://www.bloggvarde.se/

Förlåt..

.. För den super dåliga uppdateringen! Men jag har verkligen inte orkat sitta här under helgen faktiskt. Men iaf, kan ju berätta lite vad jag hittat på i helgen, om ni är sugna på att höra?

Efter jobbet i fredags så kom min isabella hit! Hon hade köpt med sig lite gottigott som vi skulle ha under kvällen. Jag duscha och snygga till mig lite sen fixa vi käk! Blev en knasig blanding, men ack så gott! Hasselbackspotatis, Vitlöks och champijon köttfärs med champijon sås! Kanon gott!
Bellis sov över hos mig.. Myspys.
Lördagen va vi sega alligop, älskling och jag bella. Så vi låg/satt mest framför Tv:n och kika på olika program. Senare flöta vi och käka på pizza. Eller erik åt pizza, bella sallad, och jag salladsbulle! Jag älskar den amrikanska salladsbullen från toscana.
Bella sov över lör-sön också och det har vart jätte mysigt att ha henne här.
Igår va jag och erik på konfirmation, kul! Och åt världens godaste smörgåstårta..
Väl hemma igår va jag helt slut.. Kika lite på tv, sen skicka jag ett mess till Lisa så kom hon hit och vi slängde oss i sängen med massa kuddar och drog på filmen 1408.. Kan ju säga att jag tycker filmen var kass! Den börja jätte bra, men som vaaanligt när det är skräck så spårar det ut.

Ny vecka idag. Och jag ska jobba idag, 16-21. Hoppas det går bra..
Nu ska jag snart duscha, men först ska jag fixa nått att käka! Är fruktansvärt hungerig. Men visst är det konstigt att det aldrig finns det man är sugen på hemma? ;)
Ska nog fixa kyckling bitar och stekt curry spahetti till lunch sen.

Nu ska jag duscha!
<3

höhöhö

Fan jag kom på en sak! Jag har ju fan ettt jooooobbb! Fan vad gött det känns. Pengar.
Jag skall få lön, och pengar. Hur overkligt känns inte det då eller?
Jag som itne haft ett jobb i hela mitt liv. Eller jo, på en platskolan, svart. Fick 37 kr i timmen så kallar väl inte det ett jobb?

Tusan vad gött det känns att säga, Jag har äntligen fått ett jobb!
heido igen!

Fredag

Nu har jag kommit hem. Och dagen gick... Bra! Lite kämpigt och jobbigt var det men jag tror jag ska klara detta. Måste nog lära känna tjejen först och liksom bli van och sånt. Skall försöka iaf. Ska jobba måndag och onsdag nästa vecka, sen 4 veckor i sommar + 3 veckor  ungefär som jag fick idag.
Gött!
Nu ska jag duscha och sen kommer isabella hit och vi ska ha lite myspys!
Måste få tag i henne bara, halebops nät funkar inte just nu!!!
Kasst.
Vill ju ringa erik, och säga hur det gick, sen pappa, sen emelie, och mamma!!!!
Dom jag alltid ringer när nått bra hänt höhö.

ha en bra fredag! Ajö


Kurrikurrr

Kom hem ganska nyss, vart nere och kastat in en tvätt också, eller två. Hungerig är jag!
Jag missade sanningens ögonblick idag!!! Tusan, favvoprogramet. Men tur att man kan kolla på kanal5s hemsida!
Happ.. Ska gå brevid i morgon då! Som personlig assistent. Hoppas hoppas verkligen att det går bra. Är skit nervös... gunk

Ne nu ska jag ta något att käka nu, sen ska jag duscha och sen sova så jag orkar upp i morgon.. Åh gud av nervös jag e, kommer inte kunna sova i natt! Önska mig lycka till ;)
Jag skriver när jag kommer vem vid halv 5 och säger hur det gick, förmodligen bra. haha! åh... nnneeeerrvöös.

Herregud herregud. Varför är jag så nervös?
God natt och hejdå och puss och kram!


Blondinbella / Miss piggy

image34
. . . Är det bara jag som ser likheten?!

later

Mmm...

... Sitter och dricker kaffe med sån där spruuut grädde i. As gött
Ska sminka mig nu och vänta tills erik kommer hem så vi kan åkaaa.
Fan mina ögon känns helt störda idag, känns som jag har något tungt som hänger ner för ena ögat. Känner mig helt utväcklingsförstörd i hela kroppen. Seg!

Måste jalla lite nu, hörs sen!
pöss

Going



haha puss

Björn Björn Björn...








Vem i hela sverige kan inte vilja nypa i hans kinder och ta i hans krulliga hår?!

Torsdag

Helg i morgon! Gu vad skönt, fast älskling ska till liseberg med jobbe i morgon och är inte hemma försen  på kvällen. Lördag ska jag förmodligen va lite barnvakt och söndag blir det konfirmation!
Nu vet ni. ;)

Blev ingen bella igår. Hon hade nästan svimmat igår så hon åkte hem från skolan, stackarn. Men mötte upp lisa ist och vi käka på Toscana. Gick ut med Loby en sväng sen drog vi hem till henne en snabbis, och sedan tillbaka till mig. Tjöta och kika på tv.
Idag är det torsdag och jag har verkligen jätte tråkigt och är rastlöööös!
När baby kommer hem ska vi åka dirr till sjuntorp!
Jag är hungerig. Får se om det finns något gott i köket.


image33
Min vackra vän Frida. Älskar denna bilden på dig!

Darling...

Älskling ringde precis, han hade vart på akuten. Han hade fått massa ström i sig.
Tur att det gick så bra som det gick, eller vad man säger?
Älskar dig darling. Nu vill jag bara att du ska komma hem så jag får kraaaaaaaaama dig!

image11

Brrrrh...!

Fryser här i sovrummet. Vi har haft uppet fönstret så det blir sådär kallt när man kryper ner under täcket, grrh va mys. Så skönt att somna om man fryser lite och gosar in sig i täcket och lägger sig tätt intill en varm erik.
Iaf, dagen har vart bra. Som dom felsta dagarna nu förtiden!
Bella kom hit efter skolan ju, tjöta lite skit och greja och klippte med mitt löshår. Blev as snyggt om jag får säga't själv asså ;) Lite senare kom emelie tönten. Älskar dig.
Gick till ica och köpte lite skit, sen upp till mig igen och käka as goda mackor och kika på tv och snacka massa skit. Följde bellis till bussen vid halv 8 ungefär, sen tog jag och emelie en promenad med Loby! Kika på 13 snart 30 när vi kom hem och senare efter filmen åkte emelie hem. Och nu sitter jag här och fryser så ska krypa ner brevid min sötaste erik nu!
Tack för en bra dag bellis & emelie.
I morgon kommer bella hit igen, och jag älskar det.


Sussa sött<3


Macka med stekt zucchini, mozzarella och soltorkade tomater

image32

Ingredienser (4 port):

1 st
zucchini
2 paket mozzarella, i skivor
1 kruka färsk basilika
8 st tomater
4 msk röd pesto
8 st soltorkade tomater i olja, i strimlor
1 skvätt olivolja, till stekning
4 st ciabatta
4 blad bladsallad


Tillagning:

1. Tvätta och skiva zucchinin. Värm olivoljan och stek zucchinin i den. Vänd ner hälften av peston.

2. Dela brödet och bred eventuellt lite margarin i botten. Lägg först salladsblad på brödet. Toppa sedan med tunna tomatskivor, basilikablad och den varma zucchiniröran. Fortsätt sedan med röd pesto, mozzarella och avsluta med strimlade soltorkade tomater.

3. Servera gärna mackan som tillbehör till en varm eller kall soppa.

Skapligt söta




hahah söta......

Häppy häppy

Jag e så glaaaad just nu! Hoppas allt går bra på freddag nu, vilket jag tror.
Emelie kommer hit snart, sen kommer bella efter skolan och lite senare vid 7 någon gång kommer även adèle.
Bellis ska hjälpa mig att klippa till mitt löshår lite snyggare.
Nä, nu känner jag mig sådär tråkig igen. Och har inget vettigt att skriva. Bättre jag städar lite kanske.
Ja, så får det bli!

städis

ÄNTLIGEN

Vet ni en sak?
Jag var på intervju nyss, här i grästorp som personlig assisten. Och jag ska gå brevid på fredag!!!
 (alltså vara med en som jobbar med den tjejen som jag ska jobba med, kolla hur man ska göra osv.)
Trivs jag med henne och det går bra så får jag jobba i sommar! Jag är fan glad nu!
Väldigt glad med.
:D

Är det nu allt vänder till det posetiva i mitt liv?

Radera

Radera allt jag skrev precis.
Tur....
Finns inget att skriva, finns massor att skriva.
Jävlar

NEJJJJJJJJ säger jag. Nu ska jag duscha och fräscha till mig sen träffa bellis.
Min bellis.
image31

ajö så länge





Kycklingspett med frukt och currydip

image30


Ingredienser:

5 st
kycklingfilér
1 ask cocktailtomater
1 st röd paprika
2 st majskolv(ar)
1 msk smör
1 tsk paprikapulver, salt & peppar

Frukt och currydip:
1 st
banan
1 st äpple
3 dl gräddfil
1 tsk curry
          salt


Tillagning:

10 stycken

1. Koka majskolvarna. Skär kycklingen i ganska stora bitar. Skär paprikan i bitar.

2. Stek kycklingen i smör. Då den börjar få lite färg kryddas den med paprikapulver, salt och peppar. Lägg i paprikabitarna och stek en stund så att de blir lite mjuka.

3. Skär majsen i bitar och trä kyckling, majs, paprika och cocktailtomater på spett. Ställ spetten i glas eller en hög skål.

4. Skär banan och äpple i bitar. Blanda med gräddfil och curry. Smaka av med salt. Servera spetten ljumna med frukt och currydip.




SMARRISMARR!!

Atcho

Ne nu vill jag sluta nysa och snora! Sjukt jobbigt. Nu ska jag hämta dumlesnacks och iskall mjölk! Mums!

Måndag, igen.

Förlåt för dålig uppdatering i helgen. Men jag har vart ute mesta dels av tiden, som jag tror ni med har vart.
Fredagen va jätte mysig och rolig. Och i Lördags så va jag och älskling ute och sola ett bra tag, sen gick vi upp och duscha och fixa oss lite. Lisa kom till oss vid halv 5 typ så gick vi till ICA och köpte lite saker inför kvällen. Gick bak direkt och satte oss i den underbart sköna värmande solen. Tjöta och drack lite bärs. Starta grillen någon timma senare. Vi grilla fläskfile, och till det hade vi fetaostsallad, pommes och grekisdressing. Vadå gott?
Lite senare kom ett par grannar ner och vi satt och tjöta och drack, drog upp till en annan granne när det börja bli för kallt där nere och tjöta. Senare gick vi bort till kvaterskrogen och Lisa drog hem.
Kanon kväll! Jag älskar verkligen när man har något att göra varje dag på helgen. Och jag älskar att bo i grästorp!
Kan ju inte bli sämre än att vi har sjukt bra och trevliga grannar med! Allt känns perfekt.
Kan ju säga lite försiktigt att jag.... Eller nej jag sparar er det! Men händer detta så kommer jag bli så grymt lycklig.
Ska berätta, snart! (jag är inte med barn om ni tror det!!)

Nu tänkte jag gå ut med vovven och sen duscha och fixa käk.
Idag ska jag vara med bella medans lisa färgar håret hos frissan, och sen ska jag nog umgås med lisa lite.
Ha en fin fortsatt dag nu, fast solen inte skiner!
Piss är det, men man kan väl inte alltid få som man vill?

Fredag natt

Va ju med min emelie i Trollhättan som ni alla få redan vet. Mycket mysigt.
Kom hem och pussa på erik sen gick vi ner på gräsmattan och isabella och lisa kom, satt och snacka skit! Gick till toscana lite senare och köpte med oss mat hem. Sen satt vi på baksidan och drack öl, käka, skratta och hade det underbart! Lite senare gick vi upp tillmin granne och satte oss med två andra grannar som vi inte känner, va jätte roligt att lära känna nya folk!! Men jag har så mkt sko skav nu så jag kan inte gå med skor:( Tusan så ont det gör..
Mysig och bra kväll. Nu är jag så sjukt trött och så sjukt sugen på att pussa erik så måste sooova.
I morgon när jag vaknar ska jag ta världens kallaste dusch sen gå bort till lisa och sola hela dagen. Underbart.
Söv gött, puss!!

11:28

Åh! Jag är så hungerig.. Men kan inte ta något att äta än, har precis målat naglarna. Och det tar typ långt tid innan dom torkar! Så kan inte röra något, då blir dom förstörda. Kurrikurr i magen ju!

image28

. . . .

. . . Jag skulle vilja ha en fin rosa blommigklänning som jag kan dansa runt i på trottoarerna, barfota.
Om någon hittar en fin rosa blommigklänning som jag kan dansa runt i på trottoarerna barfota så säg.

image27

23:08

Inte en liten skymt av solen har jag fått idag, känns förjävligt. Fick smaka på den lite lite när jag va ute med hundarna dock.. Men i morgon så! Ska förmodligen följa med min bästa vän emelie till trollhättan i morron. Kolla på när hon dansar, sen strosa runt lite på stan! Dagen har väl vart, ok? Lite sura miner här och där, men jag orkar inte ens lägga ner energi på't.
Nåväl, helg i morgon då som sagt.. Fy sjuktsingen va behövligt. Jag som jobbat och slitit hela veckan är värd helg nu! ;)
Hähä...
Oj, måste snyta mig. Fullt i näsan nu!
Äckligt!

Rihanna erkänner sitt förhållande med Chris Brown?!

image26


Rihanna har som ni vet varit väldigt tyst om hennes och Chris Browns "vänskap" :P Men i juni numret av amerikanska Elle så väljer hon att öppna upp litegrann i alla fall. "We've always been friends", säger hon i intervjun med tidningen, "but we're very close now." Ja, det är nog så nära vi kommer ett erkännande så vi väljer att tolka det som att hon och Chris faktiskt är ett par!
Rihanna som är sjukt snygg, och Chris brown som är ännu snyggare. Typ snyggaste paret?!

Kycklingwrap

. .  detta är smarr!

image24

Receptet är för 4 port.


Ingredienser:

4 st
tortillabröd, stora
0,5 st grillad kyckling, utan skinn
1 bit(ar) purjolök(ar), ca 5 cm finhackad
1,5 dl majskorn
1 st röd paprika
         sallad
1 burk keso naturell
1 dl kesella
1 tsk curry
1 tsk sambal oelek
0,5 tsk grillkrydda
1 krm salt
1 tsk paprikapulver



Tillagning:

1. Skär kycklingen i små bitar. Lägg i en skål och tillsätt keso, kesella, majs, purjo, kryddor och smaka av med salt.
2. Bred ut röran på tortillabröd och rulla ihop.


Tar ca 20 min att göra och är kanon gott. Testa? ;)


Socker och mjölk med kaffe?

. . Borde det kansket heta för mig istället! För jag har en halvkopp kaffe, resten mjölk och ibland kan jag faktiskt ta typ 5 sockerbitar. Onyttigt jag vet, men tusan vad gott det är!
 Fast då är det ju inte Kaffe med mjölk och socker, utan mjölk och socker med kaffe?

image23

torsdag

Och en dag närmare helg! Underbart!
Nyss vart ute med båda hundarna och busat lite. Halsen är inte bättre idag, hostar som en tok!
Blir nog rätt slappt idag, städa, laga mat och tvätta!
Fan vad underbart med helg i morron, sol sol sol hela helgen! Jag klagar inteee!
Ne nu får jag gå ut i köket och försöka slänga ihop nåtog att käka! Får se vad som hittas på för smarr idag.
Hörs sen!

Bra dag

. . . Trotts allt! Dagen började ju fruktansvärt segt, mådde inte alls bra! Men sen käka jag och det blev bättre. Vid halv 2, 3 tiden någon gång gick jag ut med marie på en långpromenad i solen, as gött. Prata prata prata och prata om massa saker. Jag gick hem och marie åkte och jobba efter promenaden! Senare vid halv 6 ungefär kom bella hit och vi gick till Toscana och satte oss på uteserveringen och käka! Jag tog sallad och hon pizza. Mummsigt vare! Älskar toscana. Sen ringde marie så hon kom också och höll oss sällskap, och senare kom älskling också! Käka, prata, skratta och hade det väldigt roligt! Tur ni finns i mitt liv.
Följde bellis till bussen vid 8 ungefär, krama henne hejdå sen tog jag och marie återigen en skön promenad! Väl hemma sen så börja jag stäääääääääda! Jajjemen, fasen vad roligt det va. Diska, skura, dammsög osv! Erik fråga om jag tyckte det va kul men jag sa näääää hihi. Fast det va faktiskt jätte roligt! Aja, tände massa doftljus och släckte ner så det blev myspyspyspysigt! Kika lite på tv med babe sen vid halv 11 tog vi oss en 35 minuters promenix med vovvarna! Och nu skulle vi sett på filmen The eye som min bästa emelie säger ska va jätte bra. Men!! Meeeeen jag hade tankat hem fel film fan! Hade tagit den kinesiska verisonen, och nääää har ingen lust att sitta och lyssan på kinesiska en hel film, är ju liksom Jessica Alba jag vill se! Hähä...
Nu sitter jag här och har ont i halsen, säkert för jag vart ute och gått så mkt idag, får skylla mig själv!
Nä, nu ska jag krypa ner breve erik!
God natt på er!

Föresten frida, (eriksson) är du och maria sugna på en grillning i helgen?!


Later

Tredje

Trejde gången jag uppdaterar, är jag tjatig?
Så blir det när man inte har nått liv, ha! nevars..
Men jag mår faktiskt mycket mycket bättre nu, efter jag ätit. Men det skulle inte sitta fel med en ipren för hövvet assså!
Vet inte varför jag uppdaterar för har ju inget att säga så heido!

Tjockis

Mm.. En riktig tjockis är jag verkligen! Men efter jag vart och köpt mina jäkla synålar tog jag mig en liten promenad på 20 minuter bara. Men är ju som sagt sjuk, spydde när jag kom in igen så va kanske inte så bra att ta den där promenaden. Men skönt va det, fast huvudet dunka och halsen gjorde fruktansvärt ont. Skönt att bara gå där i solen och inte tänka på ett dugg. Bara gå.. Det är underbart att gå, men fruktansvärt trist att gå själv! Visst?
Gud alltså, jag längtar så galet tills vi får barn. Blir väl om ett par år (nått år) hoppas jag!! Älskling vill ju så gärna flytta tillbaka till östergötland så småning om, jag vill med flytta dit! Ibland! Men blir väl att vi flyttar dit om ett par år. Får se vart vi är i livet då!
Nu ska jag laga mat. Vegitariska vårrullar och glasnudlar blir det idag!
image22


Onsdag

Långt kvar till helgen känns det som, sämst. Sjuk är jag också. Fruktansvärt jobbigt. Känns som att dagarna är hundra år långa! Plus att erik jobbar till 8 idag med.. Inte för att jag orkar vara social mot någon idag men känns roligare endå om någon mer än jag & vovvarna är hemma. Åh!
Inga ipren har jag heller..

Ne nu ska jag gå ner och köpa en jävla synål så jag kan byta löshår i clipsen.
Något att underhålla mig med idag iaf..

ett tråigt inlägg från en tråkig linnda idag.

later

tjenna ;D


Tisdag.

Min lassange igår blev jätte god! mums.. jag och älskling och hundarna gick en promenad på en timma igår, sen mös vi framför tv:N med lite godisa glass och varma hallon. Innan vi gick och la oss tog vi en till promenix på 25 min, skönt att få frisk luft innan man somnar..
Idag mår jag inte bra, kände redan igår att halsen börja svida lite. Så nu har jag spänningshuvudvärk och halsont, inte det minsta kul!
Nu tänkte jag äta lite frukost som jag inte fått i mig ännu. Blir en macka med kalkonbröst och lite vindruvor och hallon jucie.
Dagen idag blir till att först nu käka lite frukost, slänga mig vid tv:n ngn timma, ut på promenad eller cykla. Beror på hur halsen och huvudet är, kanske inte blir något utav det. Och kl 17-22 har vi tvätt tid. Älskling jobbar till kl 8 ikväll! Fruktansvärt tråkigt..

Nu blir de frukost, magen kurrrar.

image21


Någon slags verklighet

Är det väl endå....?
Dagarna går och kommer och man mår ibland bra och ibland dåligt. Jag tror det mest är mitt fel själv, att jag mår dåligt vissa dagar. Är för känslig, för otrygg med mig själv. Måste börja lita på mig själv mer. Måste..
Jag ska göra det jag vill, inte det andra vill att jag ska göra. Jag menar, jag misslyckas hellre om jag har försökt göra något jag vill, än att lyckas med något någon annan vill som jag inte vill själv. Förstår ni mig liksom?
Jag vet att om man bara biter ihop så blir allt så mycket bättre...Snart! Det är liksom sätta igång att leva eller sätta igång att dö. Låter hemskt men så är det ju, man kan inte gå ner sig under jorden för allt. Det är bara hoppas och tro att en dag ska man slippa vara såhär känslig och otrygg, hopp är något bra och bra saker dör aldrig.
Men ju mer jag mognar för var dag som går detso mer inser jag att jag är tvungen att finns en egen väg. Jag lär mig också att nöja mig med att jag inte kan hitta alla de svar jag vill ha på allt.
Dags att sluta vända kappan efter vinden nu?
Dags att börja tro på mig själv och enbart mig själv?
Dags att bli stolt över mig själv?
Jag tycker så.

Kändes skönt att rensa huvudet lite, är faktiskt mycket gladare nu! Woho.
Dags att bege mig ut i köket för att kolla om min smarriga lasange är klar.

i dont worry cuz everything gonna be alright! :)

no air

vill bara kunna ha en dag utan att känna den äckliga ångest/depp känslan.
en fucking dag.


Hemma!

Nu är jag hemma igen efter 5 härliga dagar i skänninge.
Onsdagen var det valborg och fest, va väl inte så överdrivet kul men det funka det med.
Torsdagen åkte jag erik hans syster och mor och hälsa på hans mormor, fika med henne lite, sen drog vi oss till city gross och handla lite. på kvällen kolla jag och babe på film med hans syster och hennes boy, myspys.
Fredagen kom och vi åkte till krille jossan & majken! kika film, snacka, busa med majken och käka gott! hyrde två filmer, men båda va skit så vi kolla på en gammal beck film ist! mysig kväll. somna direkt när vi kom hem.
lördagen vakna jag rätt sent, halv elva. jag och älskling fixa oss lite sen åkte vi till krille jossan och majken! satt och tjöta lite sen gick jag jossan majekn och erik ut på en skön promenad på 1 timma och 45 min typ. kika på nybyggda hus och tjöta skit! va gaaanska svettig när vi kom hem till de igen. drog på en film och kika på! sen vid 6 åkte jag och älskling hem, bytte kläder och sen åkte vi till norrköping med massa folk och kolla på streetrace, va absolut inte ett dugg kul, bara kallt! brrhh.. drog en donken med macke, malin, jessica, oscar, david och sanna innan jag och älskling åkte hem och sov! söndagen gick vi upp skapligt, packa och käka sen drog vi oss hemmåt!
hade en jätte mysig och rolig lång-helg i skänninge, som alltid!
när vi kom hem så körde vi min mor direkt, sen åkte jag och min älskling och handla lite mat!
packa upp maten nä'r vi kom hem, och jag diska och skura toaletterna sen fixa vi fram käket framför tv:n, rostbiff, potatissallad, paprika, sallad, god sås och baugett! mums. mös och åt framför tvn!
sen mös vi lite innan vi somna, sjukt mysig kväll med min bästa!
Vill leva hela livet med dig! Gud va kär jag är i dig...

MÅNDAG idag, ska äta lite frukost snart. Sen ska jag ut på en promenad med hundarna, sen ut igen fast själv med mp3n. Gå en lång runda, bara rensa tankarna!

Nu blev det en lång blogg, som brukar va tråkig att läsa.
men allt är inte roligt jämt.

frukost nu!
image2