Kalla kalla kallaaa på kapten röd!

Och idag mår jag ännu bättre än vad jag gjorde igår! Fan vad underbart när livet är så här. Som jag säger,
Livet är en gåva!
Helgen är på g... Lika underbart varje gång, hämta sofforna idag, sen hem och dricka lite öl med emelie. Och i morgon ska jag träffa Emely!! Va år sen.
På måndag.... Då är det derby, Gais-ifk. Jag ska dit, JAG SKA DIT. Och innan så spelar kapten röd på Gamle port.
Öl, gbgare, gais och kapten röd. Det är så jävla mycket mig så det skriker om det!
Måndagen kommer bringa lycka tusen gånger om.
Nu ska jag ut och gå!

Puss en lycklig jävel.


Tröttis...

Go afton...
Idag var det emelies tur att fylla 18 år, så jag och erik va där och fira henne och käka god mat och gav present.
Egentligen orkar jag inte skriva, för jag e döds trött. Så jag tänkte sova nu.. Ligger här i våran nybäddade säng med nya påslakan och örngott, med min nya data (den e jätte fin!!!)och bara tänker på hur underbart livet faktiskt är..
Låter rätt bra va?
Puss som fan och godnatt från mig.

10:46

Åh. Alltså åh vad skönt dte är att somna i våran säng, och lika skönt är det att vakna upp i den. . Snart är det höst, och jag kan inte säga annat än att jag gillar det. Ja ni läser rätt, jag längtar efter hösten! Gosiga stickade tröjor, snygga stövlar, fina sjalar, tjocka strumpbyxor. . Åh grrrrr.
Min dator har kommit!! Så den skall jag hämta ut senare. Kan typ inte bli så mycket gladare just idag i think.
Nu blir det frukost! Fruk smoothie!

puss & kraam

GRATTIS GRATTIS GRATTIS . .

. . GRATTIS ÄLSKADE UNDERBARA EMELIE PÅ DIN 18-ÅRS DAG!!!!! :))
Jag älskar dig!


Puss!

vi dansar och du har så mjuka läppar.

Hej där bakom skärmen. Där blir du sittande ett tag om du ska läsa mitt inlägg.. Blir nog lite långt!

Som jag sa, Barcelona va fint! Åh vilken mysig liten minipini semester det var. Vi kolla i en kyrka, som dom byggt på i 300 år, och som inte är färdig än (gunk!!), helt otroligt. Bygg klart va. År 2026 skulle den vara klar. 326 år för att bygga en liten eller nej stor, fruktansvärt stor, gigantisk kyrka, ja det är fruktansvärt galet häftigt och helt otroligt. Men det känns änna lite som att någon dag när denna mäktiga kyrka är frädig byggd så kommer säkert någon liten människa bomba sönder hela kyrkan. Pang boff, 326 år till spillo, Så tror jag.. Men jag brukar tro fel, oftast.
Vi var lite över allt, kika på fin fina byggnader, stranden, fotbollsarenan som va kanon fin och massa sevärdiga saker. Varje kväll slutade med att vi satt på någon härlig liten uteservering och tog oss en öl eller två eller fler och bara liksom njöt av både värmen ölen och sällskapet. Liksom bara satt och va, prata och hade trevligt. Lite sådär ska livet va. En fin uteservering, lite svag spanskmusik, härliga kypare som inte kan någon engelska som kommer med otroligt kalla och otroligt goda öl. Sen blir man lite sådär små onykter, inte full, bara onykter, så man känner sig lite sådär härlig ni vet. Åh underbara känsla. Ja, det jag vill komma till iaf var att vi hade fina och underbara kvällar! Samt dagar också då förståss.
Maten var god, ölen va ännu godare, spanjorerna va sköna, vädret var skönt, allt var skönt. Vi hann allt med att shoppa lite med såklart! Och jag hann med att få skoskav av alla mina 5 skor jag hade med mig. Hade plåster på varenda liten hudyta på fötterna känndes det som. Men liksom vad gör det att man haltar runt med tusen blåsor och skavsår på fötterna när man är i en så fin stad som Barcelona? Absolut ingenting. Smärta är hjärnans kamp mot kroppen.. Visst?
En hel del bilder blev tagna med, 600 st. Önskar bara jag kan lägga in dom på datorn. På tal om data, i morgon (förmodligen) kommer min nya laptop som jag har beställt! Typ fan vad jag längtar. Äntligen.. Skall bli skönt att få en dator som itne tar 20 minuter att starta upp... Denna åker ner i förrådet! Eller kanske ännu bättre, i soperna. det sistnämnda låter bäst.

Vi har vart och shoppat lite idag. Min erik och jag.. Ännu mer saker till lägenheten! Vi hade ju köpt så mkt fint nu när vi vart borta, lampor, ljuslyckor, duschdrapperi, matta, ljus, bordstabletter, tvålpump, and so on.. Massa fina saker! Va så himla kul att komma hem och sätta upp alltihopa. Igår kl 23:00 så börja jag skura ur duschen och satte upp nya duschdrapperiet och la in den fina rosa mattan och dom fina rosa tvålkopparna samt en mugg och fina rosa ljus. Blev som nytt badrum. Så himla fint. IAF, idag så köpte vi nya blommor och nya krukor och ny matta och massa små skit. Så himla kul att köpa saker till lägenheten. Och så köpte vi mat. Det var helt tomt i kylen.
Jag förstår om ni inte bryr er om vad jag köpt för saker, men jag berättar endå så bry er, lite... Är så glad över alla nya saker. Så ni får stå ut. Och på fredag hämtar vi våra nya soffor!
Lisa.. Min lisa, lilla fjun... Idag träffa jag henne efter att vart utan henne i 4 veckor. Var skönt att se ditt flin igen, hjärtat.
Nu kliar det i ögonen och jag känner jag jag blinkar mer och mer för varje sekund, så är nog dags för sängen..
I morgon blir en fin dag, en riktigt fin dag. För världens bästa vän, min Emelie fyller 18 år! Jippie joohooo!
Så dit skall jag imorgon på kalas och ge henne en fin present! Kalas e fint det. Men emelie är finare.
Dig om någon skall bli skönt att träffa igen efter dessa 4 veckor.
Dags för tandborstning och sedan sängen, underbara säng. Den har jag saknat.
Åh vad skönt det är att vara hemma igen!

Puss från linnda

Home sweet home.

Jag är hemma. Hemma i Grästorp, och det känns underbart. Jag har haft det underbart.
Berättar i morron. Efter att ha åkt först taxi i 15 minuter till bussen i Barcelona, sen buss i 1 timma till flygplatsen, och sedan flyg i 3 timmar och 10 minuter, och sedan bil till östergötland från flygplatsen i 1,5 timma, och sedan en bilresa hem till grästorp på 2,5 timma så är jag ganska trött. Ganska konstigt, eller hur?

Sängen nästa.
I morgon blir det roligare.
Puss

To night.

NU är det nära. I natt kl 02:30 åker vi härifrån till Flyglpatsen. Gunk. Jag är nervös! Planet lyfter 06:30. Så om ett dygn är jag där! Fan vad fint. Vill att dagen ska gå fort. Har mycket att göra idag. Ta ut löshåret, färga håret, sätta i löshåret, packa!! Åka och käka middag hos eriks farmor och farfar, fixa naglarna and so on. Jag är faktiskt nervös för flygresan! Var ju ett plan som krascha i spanien igår. Uh...
Well well, nu ska vi åka och köpa hårfärg till mitt stackars hår!
Har sagt det förut och jag säger det igen, Ha det så bra i kalla sverige!
(Kändes lika bra att skriva det denna gången också!)

Puss och kraaam!



Där har du emelie älskling! :)

1 dag kvar.

God midda.
Igår var vi ju hos jossan majken och krille. Och det är lika kul varje gång. Och pizza blev det denna gången också, börjar bli en vana. En dålig vana. Vi åt godis med. Och såg på film. Sällskapsresan och en annan fängelsefilm som är en utav de bästa filmerna jag sett. MEn jag minns inte namnet på den, duktigt! Och så busade vi och myste med Majken också såklart. Jossan, känns så jävkla skönt att kunna prata om vissa saker med dig. Du förstår verkligen hur jag känner och vad jag menar med det jag säger. Du e en bra vän.

I morgon natt åker vi!!! Kan typ inte vänta. Idag står barnvaktning oc packning på schemat! Och växla pengar. Massa pengar! Hoppas vi hittar nått fint att shoppa. Åh.

Hörs och störs. Ha det bra i kalla sverige. Fan vad bra det känns att skriva det.

Love, pray, eat!
Linnda

Alive.

Jag lever.
Och jag är fortfarande i Östergötland. Har det helt ok. Nu är det bara onsdag, och torsdag dag kvar, sen på torsdag natt så åker vi till Barcelona! Kommer bli grymt. Och när vi kommit tillbaka till svergie ska jag köpa en dator direkt, sen ska vi hem och fixa med allt nytt till lägenheten. Och så ska jag träffa lisa och emelie!!!! Direkt. Och mami och brosan med. och papi! Saknar er. Men nu ska jag och älskling åka till goaste Jossan en sväng! Får se vad vi hittar på!
Lär inte uppdatera försen jag kommer hem. Till grästorp. Med min nya dator. Fan vad fint.
Ha det så bra. Jag hoppas det regnar på er här hemma i sverige när jag är i Barce och dricker iskalla bira i solen!

Ha! Kiss and goodbyyye!
L

Skänninge marken

Hej!
Idag har jag och älskling vart på marken med Macke och Malin. Jag köpte en vattenpipa! =) Med äpple och jordgubb smak. Sen köpte vi lite saker till lägenheten osv.. Gick där i ca 5 timmar! Puh... Träffade söstaste Mikaela Hultgren med, sötnos! Sitter just nu hos macke och malin och dricker en kall öl och lyssnar på lite go musik. Kan livet bli mycket bättre? Nej. Eller jo, om emelie och lisa var här vore det tusen gånger bättre. Ni är de bästa!
Ikväll blir det party party! Kommer bli roooligt!

Puss Puss I love u allll

Tisdag

Hej!
Är hemma hosa Mathias nu, har precis sett Green Street Hooligans. Lika bra varje gång.
Är i skänninge nu, som ni vet, lovely. Skänninge marken i morgon och torsdag, längtar typ mycket.
Bara det att jag är lite sjuk... Hoppas jag mår bättre i morgon!

Ha det braaaaaaaa, Pussss

4/8

Hejsan!
Helgen har vart bra. På dagen på fredagen minns jag itne riktigt avd jag gjorde. Men framåt kvällen så käka jag Middag hos grannen, sen gick jag upp och duscha och börja sminka mig. Lite senare sen kom Joel och gjorde mig sällskap, drack lite öl och tjöta skit. Sen kom min älsklings lisa när hon slutade jobbet! Trevlig kväll.
Lördags jobbade jag natt, gick bra. Igår va jag och shoppa med älskling och lisa typ.

Men nu har jag liiite bråttom, därför bloggen blir så fruktansvärt tråkigt och framstressad. Men jag skall åkte till skänninge strax, ska bara packa det sista. Herregud va kläder jag har med mig. För er som itne fattat det än, så ska jag och erik vara borta i östergötland i en månad. Och så ska vi till Barcelona och massa skoj!
Men nu måste jag kila. Kommer bli glesa upptaderingar nu framöver, men jag ska skriva ett inlägg så fort jag får tag i en dator!
Men ni får ha en fortsatt trevlig Augusti mina vänner. Så hörs vi snart.
Jag skall ha det för jävla bra.
Men kommer sakna de två bästa tjejerna jag känner något grymt mycket.
Emelie & Lisa.
Fan vad jag kommer dö lite grann utan er.. Puh...
Kommer bli jobbigt att vara borta från er två så länge. Åh en liten tår nu. Bäst att sluta... Jag älskar er båda två grymt mycket, men det vet ni!

Ha det bäst allihopa.

Puss




JAG ÄLSKAR ER!!

16:51

700 kr rikare. Sålt lite löshår. Gött gött. kläder kläder. Klänningar ska jag köpa! Bara klänningar. Blommiga och fina.
Billiga och dåligt matrial. Det är jag det.
Men det blir inget Trollhättan idag, erik var så trött när han komhem från jobbet och orkade inte åka till Trollhättan idag. OKEJ DÅ, sa jag. Vi åker på Söndag ist! Wie, går lika bra det. Nått att se framemot liksom, jobbar ju natt i morgon. HÖ, på en lördag kväll!! Men pengar. Näääe, nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ta ett par kalla i solen!
Låter najs va?







snart e jag där.. om exakt 21 dagar.

14:45

Nu ska vi njuta.



Ladies and gentlemen, Mr Johnny Cash:



Alla tidernas man, Kenta Gustavsson:


Han med rösten, han med känslan, han med allt. Thåström:


Eran musik kommer leva kvar för alltid. Natinalteatern:





Har ni njutit?
Har ni inte njutit så säg. Har ni inte njutit så antar jag att ni lyssnar på Vikingarna och sånt trams?




Nu ska jag återgå till livet!


L

Rock'n'roll dör aldrig i dig

Jag blir verkligen så fantastiskt glad när jag inte kan ladda över bilder till datan från min nya kamera. Så glad att jag sitter och as garvar, verkligen skit kul att det verkligen inte fungerar.
ÅH WÖÖGH. Har ju ganska många bilder jag vill visa för er, kamrater.
Åh igen, jag kom på att det är fredag idag! Nu känns ju allt mycket bättre. Fredag = helg som är = öl. Ni kan det där nu va?

Igår jobbade jag natt, tills i morse. Gick fint. Slutade 08:15 och då mötte mormin upp mig. Det var lite marknad på torget, sån där liten marknad med 4-7 stånd ungefär som bara finns i små samhällen, som Grästorp. Dom brukar vara ganska tråkiga, typ hej hej den kan man spy på eller älska, idag tyckte jag om den iallafall ganska mycket. Köpte mig 4 par trosor faktiskt. Och en smaskig kokos duschcreme som luktar... Kocos, ljuvligt. Och en annan duschcreme som luktar Körsbär/granatäpple. Godaste doften!!! Suttit och snittat på den nu sen jag köpte den. Behöver inte sniffa mer, lukten sitter i min näsa, och lär nog göra ett tag till, också ljuvligt. Seeeedan köpte jag en kroppslotion, som doftar hasselnöt. Typ aaaaah vad gott. Så frescht! Och två små söta naglack i fina färger, och en liten burk med kräm mot torr hy på hela kroppen. Det var det. Nöjd iaf..
Åh, nu blev jag sådär glad igen!!! Inte. Vill ju verkligen visa bilderna jag har på min kamera. Är blandannat bilder på det jag köpt idag, samt mer. Tråkigt tråkigt, men visst är det så himlans typiskt mig, att saker inte funkar?
Tror så.
Kanske ska städa nu och sätta på Nationalteatern-Vi fortsätter spela rock and roll , på högsta volym. Sådär riktigt högt, så det svider i öronen och grannarna blir arga. Det låter kul tycker jag. Dags att dra fram dammsugaren och svänga lite till National teatern då! Vi hörs kamrater. Tills dess, sköt om er.

Klart slut! / L


VI FORTSÄTTER SPELA ROCK'N ROLL, MEN VI HÅLLER PÅ OCH DÖÖÖ


Wäääääääh