" Den som inte jobbar, han e lat...."

...Tydligen tycker typ alla så. Men det är verkligen absolut inte alls lätt att få jobb. Nej nej nej! Och lättare blir det inte när Arbetsförmedlingeen är så sjukt sega och sjukt krongliga som de e. (Tycker jag iaf)
OJ Glömde säga Hej.. Hej!

Annars med mig då? Vad ska jag säga.. Mår väl, ok. Borde väl säga såhär  " Det finns alltid någon som mår värre än du." Jovisst gör det de! Men då brukar jag tänka... " Ja, men det finns många som har det mycket bättre också"..
Och det är sant. Meeen jag ska väl egentligen inte klaga, förutom att det 'r sjukt stressigt med flytten, jag har ständigt ont i ryggen, sover dåligt, börjar bli fet (säg inte nej för de vet ni), har inget jobb, vilket = ingen inkomst.
Förutom det... Jo då är det bra!
(förutom att jag BRYR mig fööör mkt om alla, hur alla mår, vad dom känner osv osv. och Jo, man kan brys sog om andra för mkt!)
Nerå, så mkt ska jag väl inte klaga. Har min fina pojkvän, mina fina hundar, min FINA lägenhet, (snart). mina fina vänner.. och sist men itne mins min absolut underbara Familj! En pappa som är underbar, en mamma som är underbar, och en bror som är... oj oj oj.. Underbar! Gud va bra du e.
Älskar er.

ja  sådär då. då vet ni hur jag mår. Om jag göra den långa beskrivningen kort: Helt Ok!

Bloggandet har vart lite upp och ner. ibland har jag skrivit två dagar i rad (hör och häpna)
och ibland tar det två månader innan jag skriver. Men skriver när jag har något vettigt att säga, eller nej, När jag har Något att säga eller vill få ut mig.
Ska försöka blogg lite mer. Men kommer bli om ett tag för nu ska vi flytta och blaha blaha...

Dagens.
Vad jag verkligen vill göra:
Ta bort mitt smink, dricka iskallt vatten och få sova skönt i natt. det är vad jag verkligen vill göra nu.
Dagens lyckligaste stund: När jag fick krama mami idag.



Dags för sminkborttagning och vattendrickning!
Vi hörs.. tills dess, MÅ BRA!
japp.


with a lot of love,
linndy