Currykyckling med rotfrukter och vildris

Ingredienser:
1 msk olivolja
1 st gul lök
3 st kycklingfilé
1,5 dl Laga lätt, mager matlagningsgrädde
1,5 dl kokosmjölk lätt
1 påse frysta blandade rotfrukter, 550 g
0,5 st grönsaksbuljong, tärning
1 msk tomatpuré
1 tsk curry
cayennepeppar
gurkmeja
salt
3 dl Uncle Ben´s Vildrismix
Tillagning:
1. Koka riset och tina rotfrukterna. Skär kycklingen och löken i bitar. Stek dessa i olivolja och tillsätt kryddorna och tomatpurén då kycklingen fått färg.
2. Tillsätt sedan grädden, buljong och kokosmjölk. Låt koka 10 minuter och tillsätt sedan rotfrukterna. Låt allt koka upp och koka i 5 minuter. Servera grytan med vildris och eventuellt lite sallad.
Kommentarer
Trackback